fbpx

Reteaua de magazine de optica Optiplus incepe implementarea sistemului Pluriva ERP

Cea mai mare retea de magazine de optica din tara, Optiplus, incepe implementarea sistemului integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP.

Optiplus a aparut pe piata romaneasca de optica in anul 2005 si a reusit sa creasca, dintr-o mica afacere de familie, la o afacere de aproximativ 50 de magazine existente in Bucuresti, Buzau, Craiova, Galati, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu-Valcea, Slatina si in alte orase din tara.

Parteneriate cu branduri internationale

Compania Optiplus reprezinta un exemplu de business cu capital integrat romanesc ce a investit permanent in tehnologie de ultima generatie, ajungand, in acest moment, sa ocupe locul de lider in domeniu. Printre marcile premium comercializate de catre Optiplus, se regasesc colectii de ochelari de vedere si ochelari de soare, in exclusivitate pentru Romania, precum Karl Lagerfeld, Celine Dion, Lee Cooper, Ferragamo, Vespa, Liu Jo, Kenzo si New Balance. Producatori de lentile pentru ochelari ca Zeiss, Nikon, MPO Germany se numara printre principalii furnizori Optiplus.

Cea mai mare retea de magazine de optica

Pentru a obtine un control rapid si eficient asupra aprovizionarii, stocurilor si activitatilor de vanzare si de livrare comenzi in magazine, Optiplus a decis sa implementeze sistemul Pluriva ERP de gestiune a afacerii. Solutia va fi utilizata, in acest scop, in departamentele de Vanzari, Depozitare, Montaj rame, Livrare comenzi si Achizitii. Modulul de Contabilitate si Financiar va ajuta Optiplus sa isi automatizeze generarea declaratiilor contabile, pe baza activitatii operationale avuta in fiecare zi. Pluriva ERP are avantajul integrarii tuturor modulelor aplicatiei, astfel ca orice document este introdus o singura data in sistem, devenind, apoi, disponibil pentru toti utilizatorii care au drept de acces. Prin utilizarea solutiei Pluriva Pivot, ce contine peste 1.800 de rapoarte, managerii Optiplus vor beneficia de rapoarte complete, bazate pe analize realizate in timp real, referitoare la toate activitatile care au loc in departamentele lantului de optica. Solutia implementata va include si modulele de Administrare Personal si Salarizare.

 

Optiplus se alatura astfel celor +1.000 de companii din Romania care au ales solutia Pluriva ERP sau sunt in curs de implementare ERP.

Articole similare