fbpx

Profi Print isi implementeaza sistemul Pluriva ERP pentru organizarea si controlul activitatilor din firma

Compania Profi Print, una dintre cele mai importante firme de productie publicitara outdoor si indoor din Romania, infiintata in anul 2003, a ales sa isi implementeze sistemul integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP.

Printre clientii din portofoliul Profi Print se regasesc companii precum: Coca-Cola, Tarom, Cotnari, B&B, Tiriac Auto, Douglas, Nike, BRD, World Class Romania si altele. In cei 15 ani de experienta in productia publicitara, Profi Print si-a construit reputatia unui furnizor ce indeplineste cerintele exigente ale tuturor brandurilor pentru care livreaza servicii. Printre serviciile oferite de catre Profi Print se numara: creatie/DTP, productie, dezvoltare de produs, transport, instalare, service si intretinere. Profi Print detine facilitati ultramoderne de productie in zona industriala din Ilfov – Branesti, ce ii permit sa realizeze si sa livreze lucrari complexe catre clienti. Profi Print detine si un birou de vanzari in Bucuresti, pe Bd. Basarabia.


Pentru a obtine controlul afacerii si a fluxurilor de numerar, dar si cresterea productivitatii, Profi Print a decis sa isi implementeze sistemul Pluriva ERP de gestiune a afacerii, cu modulele sale cheie. Prin utilizarea modulelor Contabilitate - Financiar, Profi Print isi va automatiza generarea declaratiilor contabile conform activitatii operationale de zi cu zi. Aplicatia Pluriva ERP va fi utilizata in departamentele de Achizitii, Gestiune Stocuri, Depozitare, Livrare, Vanzari si Productie. Avantajul sistemului Pluriva ERP il constituie integrarea modulelor aplicatiei, astfel ca orice document este introdus o singura data in sistem si devine disponibil tuturor utilizatorilor care au drepturi in acest sens. Managementul Profi Print va beneficia de rapoarte si analize in timp real cu privire la activitatile tuturor departamentelor - prin utilizarea solutiei Pluriva Pivot, formata din +1.800 de rapoarte. Implementarea va include si modulele Pluriva ERP de Administrare Personal si Salarizare.

Profi Print se alatura celor +1000 de companii din Romania care si-au implementat Solutia Pluriva ERP sau sunt in curs de implementare ERP.

Articole similare