fbpx

Pluriva susține clubul de baschet ABC Galactica, pentru a promova sportul în rândul copiilor și adolescenților și pentru a scoate în evidență valorile comune: inovația, efortul de echipă și performanța

Spiritul de echipă și inovația sunt două din valorile cheie ale companiei Pluriva, ce ne ghidează modul în care livrăm produsele și serviciile software așteptate de clienții noștri. Baschetul de performanță este un sport bazat pe valori solide, ce coincid cu cele necesare pentru succesul în afaceri: disciplină, inovație, efort de echipă și urmărirea performanței.

Baschetul de performanță este un sport bazat pe valori solide, ce coincid cu cele necesare pentru succesul în afaceri: disciplină, inovație, efort de echipă și urmărirea performanței. Pentru a încuraja dezvoltarea și promovarea acestor valori în rândul copiilor și adolescenților, Pluriva a decis să susțină activitatea clubului de baschet Galactic din Brașov – echipa Under 18. Sponsorizarea echipei de baschet este o acțiune de promovare a unui stil de viață sănătos, bazat pe mișcare fizică frecventă.

 

Galactica Brașov la Campionatul Național de Baschet

Echipa de baschet Galactica Brașov U18 este calificată la Turneul final din cadrul Campionatului Național de Baschet Juniori ce se desfășoară zilele acestea în România. Anul trecut, echipa U18 a obținut locul 11 la Campionatul Național de Baschet Juniori. Răzvan Popa, unul din jucătorii echipei, a obținut titlul de „Coșgeter” la Turneul Național de Minibaschet „Transilvania No Borders PEAK Cup”, Târgu Mureș.

 

Asociația Baschet Club „GALACTICA” a fost înființată în anul 2004. În cadrul clubului își desfășoară activitatea peste 150 de copii și elevi, cu vârste cuprinse între 3 ani și 18 ani, dintre care 75 sunt legitimați de către Federația Română de Baschet. Scopul principal al clubului este să ofere copiilor, elevilor și tinerilor un cadru de manifestare și dezvoltare a aptitudinilor și a personalității lor, iar celor cu reale calități, șansa urmării drumului performanței. 

 

Echipa susținută de compania noastră își desfășoară activitățile de pregătire competițională, tehnică, tactică și fizică la Sala Sporturilor „D.P. Colibași” Brașov. Fondatoarea și antrenoarea principală a clubului este Maria-Magdolna Jerebie, una dintre cele mai mari jucătoare de baschet pe care le-a avut vreodată România.

 

Sunt convins că sportul poate ajuta copiii să obțină abilitățile necesare pentru o carieră de succes în orice domeniu și să devină viitori adulți animați de valori precum disciplină, efort, muncă în echipă și inovație. Atât în dezvoltarea de programe software de afaceri cât și în sportul de performanță, există nevoia permanentă de a inova și a găsi noi moduri de a realiza lucrurile. În ambele domenii trebuie să fii la curent cu cele mai noi tehnologii și practici și de a fi creativ în soluționarea problemelor.” 

Georgian RoșuGeorgian Roșu, General Manager Pluriva

Articole similare