fbpx

Pluriva se alatura celor +40 de firme de top participante la Campionatul National de Fotbal Corporatist

Echipa de fotbal a companiei Pluriva participa anul acesta, pentru prima oara, la Campionatul National de Fotbal Corporatist (CNFC), eveniment organizat de catre Federatia Romana de Sport Corporatist, incepand din anul 2011.

Acest turneu de fotbal se adreseaza jucatorilor amatori de fotbal din marile companii din Romania. CNFC are trei centre de organizare a competitiei in Bucuresti, Craiova si Buzau, continuand sa se extinda, an de an. Avand doua editii anuale, primavara si toamna, aceasta competitie sportiva le ofera echipelor participante un cadru organizat pentru ca practicarea fotbalului sa fie posibila pe durata intregului an.

 

La acest campionat, participa peste 40 de echipe (iata lista de participanti), de la firme din diferite domenii de activitate. Meciurile de fotbal se desfasoara intr-o locatie centrala, pe cele patru terenuri ale Complexului Stefan cel Mare, din Capitala, in zilele de marti, miercuri si joi, intre orele 20:00 si 22:00, in afara orelor de program. Durata totala a unui meci este de 45 de minute, acesta avand doua reprize a cate 20 de minute si 5 minute de pauza intre reprize. Cei care doresc sa asiste la meciuri au locuri in tribunele Complexului.

 

Colegii nostri din echipa de fotbal fac parte din mai multe departamente ale companiei, precum: ERP, dezvoltare software, servicii hardware.

 

Dimensiunile terenului de fotbal pe care jucam si al portilor sunt dimensiunile oficiale pentru un teren de fotbal sintetic, ceea ce face ca jucatorii sa aiba parte de o experienta realista si profesionista, la fiecare meci.

 

Iata o galerie foto cu echipa noastra, realizata in timpul unui meci si dupa acesta:

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Articole similare