fbpx

Pluriva – partener principal pentru cea mai importantă conferinta de eCommerce pe platforma Magento

Pluriva a fost partenerul oficial (community partner) al evenimentului Meet Magento România, desfășurat la București. Compania a fost reprezentata de către Georgian Rosu – General Manager, ce a vorbit, in prima zi a evenimentului, despre integrarea eCommerce & ERP - Automatizarea fluxurilor de business ale unui magazin online, folosind sistemul integrat ERP.

Din prezentare, participantii au aflat ce presupune integrarea magazinului online cu un sistem software de tip ERP, care sunt cele mai importante automatizari de care beneficiaza utilizatorii si care sunt metodele de reducere a costurilor si de eficientizare a timpului in ceea ce priveste fluxurile operationale de preluare, confirmare si livrare comenzi.

Pluriva ERP furnizeaza firmelor ce isi desfasoara activitatea in mediul online si offline solutii pentru crearea unei strategii de vanzari multichannel, instrumente de organizare si control al afacerii si solutii pentru optimizarea si cresterea vanzarilor.

7 beneficii rapide ale integrarii Pluriva ERP - Magento

Indiferent de numărul de magazine online deținute, informațiile sunt gestionate și centralizate într-un singur sistem ERP - Pluriva

Toate comenzile ajung in sistemul ERP si intra automat in procesul de confirmare si livrare client

Facturile sunt generate automat dupa confirmarea comenzii

Dupa generarea facturii, sunt generate automat AWB-urile sau etichetele de livrare

Stocurile din sistemul ERP sunt actualizate in timp real pe baza comenzilor plasate online

Este automatizat procesul de aprovizionare prin realizarea necesarului de achizitii cu ajutorul platformei ERP

Rapoarte si analize pentru politici comerciale ce maximizeaza profitabilitatea

 

Magento este cea mai populara platforma open source pentru dezvoltarea magazinelor online, avand la baza un sistem flexibil de administrare a continutului din site. Evenimentul Meet Magento reuneste specialisti din eCommerce-ul romanesc si international - pentru a vorbi despre ultimele instrumente si tendinte din mediul online si pentru a oferi o oportunitate de networking intre comercianti si furnizorii de solutii.

Va invitam sa vizionati cateva fotografii de la evenimentul Meet Magento 2019:

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Articole similare