fbpx

Pluriva la conferința GPeC 2019: afacerea eCommerce pe pilot automat

Saptamana viitoare, pe 4 si 5 noiembrie 2019, la Teatrul National Bucuresti, te asteptam la standul Pluriva din cadrul conferintei GPeC (Gala Premiilor eCommerce), cel mai mare eveniment de eCommerce din Europa Centrala si de Est. Pluriva este singurul furnizor de solutii informatice de tip ERP prezent la editia GPEC de anul acesta.

Standul Pluriva ERP & Incognito Concept va fi deschis tuturor reprezentantilor magazinelor online ce isi doresc sa automatizeze fluxurile operationale eCommerce de preluare comenzi clienti, aprovizionare, receptii, livrari si incasari. Vizita la standul Pluriva din cadrul GPeC iti ofera informatii despre construirea unui canal de comunicare dintre website-ul tau si platforma ERP si instrumentele de care beneficiezi pentru optimizarea si automatizarea transmiterii de informatii din magazinul online in sistemul ERP si invers.

 

Te asteptam la standul Pluriva pentru a discuta despre optimizarea afacerii tale si despre strategia de crestere a vanzarilor online.

GPeC Summit – 4 si 5 noiembrie Evenimenul anului in eCommerce si Digital Marketing

Pentru al 14-lea an la rand Gala Premiilor E-Commerce, se va desfasura la Bucuresti, pe 4 si 5 noiembrie, in incinta Teatrului National Bucuresti si va premia cei mai buni jucatori de pe piata comertului electronic din Romania. Seria evenimentelor GPeC se adreseaza exclusiv magazinelor online din Romania si reuneste pentru cateva zile intreaga comunitate din mediul electronic de la noi din tara. Evenimentul ofera informatii relevante si resurse utile pentru dezvoltarea afacerilor online si noi canale sau instrumente cu ajutorul carora business-urile pot fi transformate in povesti de succes.

GPeC este astazi cel mai important eveniment de eCommerce si Marketing Online din Romania si din Europa Centrala si de Est. Seria evenimentelor GPeC isi propune sa aduca fata in fata reprezentantii magazinelor din comertul electronic romanesc si companiile ce ofera servicii sau solutii pentru optimizarea si cresterea vanzarilor online.

Prin integrarea magazinelor online ale unei companii cu soft-ul ERP utilizat, datele operationale comunica automat intre cele doua sisteme. Utilizatorii folosesc doar platforma ERP pentru controlul afacerii, iar informatiile despre produse, preturi si stocuri ajung automat si in eCommerce.

 

Peste 50 de magazine online din Romania au ales utilizarea aplicatiei de gestiune a afacerii Pluriva ERP pentru optimizarea afacerii si cresterea numarului de comenzi online.

Daca nu reusesti sa ne vizitezi la evenimentul GPeC iti stam la dispozitie oricand cu toate informatiile de care ai nevoie pentru eficientizarea activitatii tale. Consultantii Pluriva te pot ajuta sa intelegi mai bine cum functioneaza integrarea Pluriva ERP – eCommerce si care sunt beneficiile majore de care te vei bucura: automatizarea procesului de confirmare si livrare comanda, automatizarea procesului de actualizare a informatiilor prezente in platformele tale online, automatizarea procesului de generare a facturilor si a documentelor AWB si automatizarea procesului de realizare a necesarului de aprovizionare.

"In proiectele de integrare Pluriva ERP – eCommerce Magento de pana acum am construit fluxuri ce automatizeaza cele mai importante sarcini desfasurate in cadrul unui magazin online. Pe 4 si 5 noiembrie te astept la GPeC pentru a discuta pe larg despre integrarea unui magazin online cu sistemul Pluriva ERP si pentru a-ti arata un flux complet de preluare – confirmare – livrare comanda."

Georgian RoșuGeneral Manager, Pluriva

Hai sa discutam despre proiectul tau eCommerce integrat cu Pluriva ERP! Te asteptam la standul 28 de la etajul 1!

Articole similare