fbpx

Pluriva este partener oficial al celei mai mari serii de conferinte eCommerce – Meet Magento Romania

Editia a sasea a celui mai mare eveniment de eCommerce din Romania pentru platforma Magento – Meet Magento este organizata pe 26 si 27 septembrie de Blugento (în data de 27 vor fi prezentări pentru developeri). Blugento este o companie clujeana specializata in furnizarea de solutii de eCommerce.

Pluriva este partener oficial (community partner) al evenimentului ce va avea loc la Hotelul Sheraton din Bucuresti. Conferinta este dedicata comerciantilor din mediul online, furnizorilor de solutii software si agentiilor de specialitate in dezvoltarea de magazine online pe platforma Magento.

Magento este cea mai populara platforma open source pentru dezvoltarea magazinelor online, avand la baza un sistem flexibil de administrare a continutului din site. Evenimentul Meet Magento reuneste specialisti din eCommerce-ul romanesc si international - pentru a vorbi despre ultimele instrumente si tendinte din mediul online si pentru a oferi o oportunitate de networking intre comercianti si furnizorii de solutii.

Evenimentul de la Bucuresti face parte din cea mai mare serie de conferinte dedicate ecosistemului Magento, la nivel global. Printre subiectele dezbatute anul acesta se numara Progressive Web Apps - tehnologia viitorului in web si cum se aplica in comertul electronic, integrarile dintre eCommerce si A.I si integrarea magazinelor online cu sistemele software de gestiune a afacerii.

Pluriva – Partener Oficial al evenimentului Meet Magento

Anul acesta Pluriva este partener oficial Meet Magento si singurul sistem software ERP prezent la dezbateri. Compania va fi reprezentata de Georgian Rosu – General Manager, care va vorbi in prima zi a evenimentului despre integrarea eCommerce & ERP - Automatizarea fluxurilor de business ale unui magazin online, folosind sistemul integrat ERP.

Pe durata prezentarii veti afla ce presupune integrarea magazinului online cu un sistem software de tip ERP, care sunt cele mai importante automatizari de care beneficiaza utilizatorii si care sunt metodele de reducere a costurilor si de eficientizare a timpului in ceea ce priveste fluxurile operationale de preluare, confirmare si livrare comenzi.

 

Pluriva ERP furnizeaza firmelor ce isi desfasoara activitatea in mediul online si offline solutii pentru crearea unei strategii multichannel, instrumente de organizare si control al afacerii si solutii pentru optimizarea si cresterea vanzarilor.

7 beneficii rapide ale integrării Pluriva ERP - Magento

Indiferent de numărul de magazine online deținute, informațiile sunt gestionate și centralizate într-un singur sistem ERP - Pluriva

Toate comenzile ajung in sistemul ERP si intra automat in procesul de confirmare si livrare client

Facturile sunt generate automat dupa confirmarea comenzii

Dupa generarea facturii, sunt generate automat AWB-urile sau etichetele de livrare

Stocurile din sistemul ERP sunt actualizate in timp real pe baza comenzilor plasate online

Este automatizat procesul de aprovizionare prin realizarea necesarului de achizitii cu ajutorul platformei ERP

Rapoarte si analize pentru politici comerciale ce maximizeaza profitabilitatea

Doresti sa asisti la prezentarea ”eCommerce & ERP” de la Meet Magento?

Participa la conferinta Meet Magento din 26 si 27 septembrie si asista la prezentarea sustinuta de colegul nostru Georgian Rosu, despre Automatizarea fluxurilor de business ale unui magazin online, folosind sistemul ERP si despre bunele practici ale integrarii eCommerce & ERP. Prin participarea la Meet Magento vei putea lua parte la toate prezentarile de business din cele doua zile de eveniment.

"In cele peste 30 de proiecte eCommerce integrate cu sistemul de gestiune a afacerii Pluriva ERP, am construit fluxuri ce automatizeaza schimbul de informati intre platforma ERP si website si faciliteaza strategia de vanzari multichannel. Prin integrarea celor doua platforme, ERP si eCommerce, clientii cresc viteza de operare si livrare a comenzilor, iar managerii obtin control asupra afacerii lor. In data de 26 septembrie 2019 ii invit la evenimentul Meet Magento din Bucuresti pe toti cei care vor vada un flux complet de preluare – confirmare comenzi - livrare si tot ceea ce tine de acesta: transmiterea nomenclatoarelor de produse din ERP in website, sincronizarea informatiilor legate de stocuri si actualizarea automata a lor, fluxul automat de generare a necesarului de aprovizionare, integrarea cu modulele de contabilitate si generarea automata a facturilor, integrarea cu firmele de curierat si generarea AWB-urilor sau a etichetelor de livrare. Va astept la eveniment la care Pluriva este partener!"

Georgian RoșuGeneral Manager, Pluriva

Articole similare