fbpx

Parteneriat Pluriva HCM – City Square Center pentru furnizarea de solutii si servicii de HR & payroll

Pluriva si City Square Center (CSC), furnizor de servicii de resurse umane si salarizare, dreptul muncii si protectia muncii, anunta lansarea unui program de parteneriat. Prin acest parteneriat, clientii vor beneficia de pachetul complet dedicat resurselor umane: soft-ul HR Pluriva HCM (Human Capital Management) si serviciile de consultanta CSC livrate pe platforma Pluriva.

Parteneriatul este un angajament comun al ambelor parti ca vom oferi impreuna cele mai bune practici in livrarea solutiilor software de HR & Payroll, pe diferite verticale de business. Echipe mixte, formate din consultanti Pluriva si consultanti CSC, vor gestiona, impreuna, proiectele de implementare si suport Pluriva HCM.

 

Gratie parteneriatului Pluriva HCM – CSC, managerii de resurse umane vor putea alege, fie sa isi implementeze si sa utilizeze direct programul HR online Pluriva HCM, fie sa foloseasca serviciile de externalizare furnizate de City Square Center, pe baza solutiei Pluriva HCM. In varianta externalizata, consultantii CSC vor fi cei responsabili sa opereze zi de zi in aplicatia software.

Experienta necesara pentru livrarea de solutii rapide

„Principalul beneficiu al acestui parteneriat il reprezinta reducerea timpului de implementare si livrare a solutiei noastre la client. Am implementat, impreuna cu echipa CSC, peste 25 de proiecte HCM. Astfel, consultantii CSC au acumulat experienta necesara pentru a livra proiectele de implementare software cu cea mai mare viteza. Oferta propusa de noi, alaturi de partenerii de la City Square, se potriveste in special companiilor care isi doresc sa externalizeze serviciul de administrare personal si salarizare, ce vor beneficia, astfel, nu numai de o aplicatie functionala, dar si de know-how extins, inca de la semnarea contractului”

Andrei SlușarencuPluriva HCM Division Manager

Parteneriatul pentru performanta

"Parteneriatul cu Pluriva ne ajuta in efortul nostru de a raspunde rapid cerintelor clientilor pentru a fi in pas cu tendintele din activitatea de management al resurselor umane. Le oferim clientilor o abordare flexibila, in care ne adaptam solicitarilor clientilor si le punem la dispozitie solutii personalizate. Colaboram cu Pluriva in activitatea de presales, implementare, suport si mentenanta, pentru a intelege cat mai bine dorintele clientilor nostri. Oferim astfel solutii complete privind administrarea si gestiunea resurselor umane, cu raportarea in detaliu si rapida a rezultatelor lunare. Prin utilizarea aplicatiei de HCM Pluriva ERP suntem pregatiti pentru un nou pas evolutiv, in care se indreapta domeniul Resurselor Umane, oferind astfel controlul datelor si al proceselor respectiv informatii corecte, la timp si gestionate eficient."

George RăuțiGeneral Manager City Square Center

Pluriva HCM este un program de resurse umane ce ajuta companiile sa administreze, sa calculeze si sa analizeze, in timp real, informatiile cu privire la capitalul uman, conform legislatiei in vigoare, reducand semnificativ timpul consumat cu introducerea si analiza datelor si oferind rapoarte si analize cu date generate in timp real. Pluriva HCM, Administrare personal, Calcul salarial, Portal angajat, Raportari, Document management, Notificari, sunt utilizate de peste 1.000 de companii din Romania ce activeaza in diverse domenii de activitate, ce administreaza si proceseaza informatiile angajatilor intr-un soft HR complet securizat, gazduit pe serverele proprii ale clientilor (licentiere On-premise) sau inchiriat (licentiere SaaS – Software as a Service).

 

City Square Center este un centru de consultanta si servicii de suport, specializat in industrii diverse, adaptabil la orice marime a companiei, avand capacitate de implementare rapida. Consultantii CSC detin o experienta bogata in utilizarea de rapoarte BI. Iata lista serviciilor oferite de CSC: HR, Salarizare, Dreptul Muncii, Certificate A1, Medicina Muncii, SSM, PSI. Iata cateva repere cheie despre activitatea City Square Center: 15 ani de experienta in servicii de administrare personal si salarizare; peste 10.000 de salariati administrati in fiecare luna; peste 500 de controale ITM sustinute la nivel national.

 

Studii de caz & prezentare solutie

Descopera aici principalele componente ale platformei Pluriva HCM si citeste studiile de caz privind implementarea acestei solutii la clienti din diferite domenii de activitate: www.pluriva.com/solutii/hcm/

Articole similare