fbpx

Noutatile Pluriva ERP septembrie 2019: Modul de Promotii Extinse 360°, Antecalcul si Postcalcul pentru fluxul de productie, Reglementarea bacsisului si Campania BOOK 2 Business

Pluriva Evolution. Impreuna, transformam modul in care conduci afacerea, cu ajutorul tehnologiilor mobile

Toamna aduce mai multe noutăți Pluriva ERP, dezvoltate și implementate în cele mai recente proiecte ale noastre. Avem și o promoție Back2School, pentru cartea editată de noi, ”ERP Modern: Alegerea, implementarea & utilizarea sistemelor informatice de business” la 175 lei, de Marianne Bradford, PHD. Rămâne cea mai bine cotată carte pe www.amazon.com la categoria Sisteme ERP. Ne pregătim și pentru spectacolul hipic Karpatia Horse Show, septembrie 2019.

 

Iată cele mai importante noutăți Pluriva.

Modul de Promotii Extinse 360°

Noul modul de Promotii, din categoria de module Vanzari si Servicii Pluriva ERP, raspunde nevoilor companiilor de distributie, de a construi politici promotionale performante. Scopul utilizarii modulului este loializarea clientilor si protejarea profitabilitatii. Modulul Promotii iti ofera urmatoarele avantaje in activitatea de distributie:

 

Controlezi usor cui se aplica o promotie noua. Fie selectezi ce clienti si produse intra in promotie, fie invers, alegi caror clienti si produse nu se aplica o promotie.

 

Personalizezi modul in care se afiseaza promotia pe factura de vanzare.

 

Alegi modul in care clientii tai pot ajunge sa beneficieze de o promotie, din variantele disponibile: la atingerea unei cantitati comandate, a unei cantitati rezervate, a unei valori sau chiar la nivel de bax ori palet.

 

Beneficiul clientilor poate fi de tip: discount procentual (%), discount valoric ($) sau lista preferentiala de preturi. Acest beneficiu se poate aplica la valoarea totala a comenzii client, ori la anumite produse din documentul de vanzare.

Made in Romania: Antecalcul si Postcalcul pentru fluxul de productie

Antecalcul. Iti propui sa lansezi noi produse in piata, realizate prin fluxul de productie? Noul Antecalcul Pluriva ERP iti permite sa estimezi ce profit ai obtine prin crearea si lansarea unui nou produs, conform retetelor de productie si tine cont de informatiile deja existente in aplicatie. Antecalculul se bazeaza atat pe costurile directe, cat si indirecte pentru un produs nou, cum ar fi: cheltuielile cu materiile prime, de aprovizionare, financiare, cheltuieli de desfacere si discounturi. Va rezulta astfel, din Antecalcul, marja noului produs.

 

Postcalcul. Dupa executia productiei, pe baza cheltuielilor avute intr-o anumita perioada, in urma Postcalculului rezulta pretul real de cost al produsului. Pluriva ERP iti ofera mecanismele de alocare si impartire a cheltuielilor directe si indirecte (centre de cost, articole de buget, grupe etc.) in realizarea Postcalculului.

Pluriva POS: Reglementarea bacsisului

Reglementarea bacsisului ar putea sa revina in Romania de la 1 octombrie 2019, potrivit unui proiect de act normativ al Ministerului Finantelor. Bacsisul urmeaza sa fie evidentiat pe bonurile fiscale, incasat de firme si apoi, eventual, distribuit catre angajati. Fie ca reglementarea bacsisului va intra in vigoare sau nu, aplicatia Pluriva este pregătita sa sustina aceasta modificare, atat din punct de vedere al emiterii bonurilor fiscale, cat si al urmaririi financiar - contabile. Managerii vor putea alege destinatia bacsisului dupa incasarea lui de catre companie.

Solutie pentru gestionarea solicitarilor si incidentelor semnalate de clienti

Fideli principiului nostru de a dezvolta functionalitati care sa acopere toate sau cat mai multe din fluxurile unei afaceri romanesti, iti prezentam acum modul in care poti utiliza modulul Suport Pluriva ERP pentru gestiunea incidentelor semnalate de catre clienti.

 

1. Preiei, in aplicatia ERP, solicitarile, intrebarile si reclamatiile venite de la clienti. Cererile primite prin email sau prin Portal Client Pluriva se insereaza automat in program. Fiecare solicitare are un tichet unic alocat, cu ajutorul caruia urmaresti cererea.

2. Urmaresti ca incidentele semnalate de clienti sunt rezolvate la timp si corect, iar clientii primesc raspunsul corespunzator.

3. Ai un istoric al incidentelor, din mai multe perspective: pe client, pe tip de subiect, pe angajat, pe durata de rezolvare.

BOOK 2 Business. 50% Discount pentru singurul manual
de ERP din Romania

Back2Business inseamna sfarsitul perioadelor de concedii si momentul in care Romania se intoarce in birouri. Si pentru ca acum este si Back2School, ti-am pregatit o reducere de 50% la achizitionarea best seller-ului „ERP Modern. Alegerea, implementarea & utilizarea sistemelor informatice de business”, de Marianne Bradford, PHD, carte editata de Pluriva. Comanda acum cartea la pretul promotional de 175 lei si beneficiaza de cel mai complet ghid de utilizare a unui sistem informatic de tip ERP. Afla cum poti utiliza zilnic solutiile software performante in activitatea fiecarui departament si cum te poti bucura, cu o singură aplicatie, de toate functionalitatile de care ai nevoie.


Reducerea costurilor, eficientizarea proceselor de business la nivelul companiei, rapoarte cu informatii in timp real sau modul in care poti organiza si controla intreaga afacere electronic, sunt doar cateva din aspectele abordate in carte. Comand-o acum la pretul de 175 lei si beneficiaza de cele mai utile informatii in ceea ce priveste utilizarea si implementarea sistemelor ERP.

Tii evidenta afacerii tale de oriunde te poarta business-ul tau, folosind telefonul mobil   

Suita de rapoarte si analize manageriale Pluriva, dezvoltate de consultantii nostri pe platforma Qlik Sense, este acum disponibila si pe dispozitivele mobile. Rapoartele acopera activitatea departamentelor cheie dintr-o companie romaneasca, vanzari, achizitii, stocuri, productie, financiar - contabil sau resurse umane.

 

Telefonul a devenit cel mai important device din activitatea managerilor si astfel, iti oferim si accesul la rapoarte si analize despre business-ul tau, On-The-Go. Iti controlezi afacerea de oriunde, ca și cum ai fi la birou. Rapoartele Pluriva sunt concepute special pentru managerii mereu în miscare, puternic implicati in activitatea companiei pe care o conduc.

Tii evidenta afacerii tale de oriunde te poarta business-ul tau, folosind telefonul mobil.

Karpatia Horse Show 2019 se apropie în ritm de galop

Pasiunea pentru cai, eleganta, competitie si adrenalina traita la cote maxime, iubirea pentru natura si energia unui loc istoric isi dau întalnire in aceasta toamna la Karpatia Horse Show.

 

Esti pregatit pentru unul din cele mai asteptate evenimente ale toamnei? Iti recomandam Karpatia Horse Show, concurs hipic international, ce va avea loc in perioada 27 - 29 septembrie 2019, intr-o locatie nobiliara, pe domeniul Cantacuzino, in localitatea Floresti, judetul Prahova.

 

Pluriva este partener pentru Inovatie - Karpatia Horse Show 2019.

Articole similare