fbpx

Noutatile Pluriva ERP: Automatizarea fortei de vanzari cu ajutorul dispozitivelor mobile

Extindem solutiile software Pluriva disponibile exclusiv pe telefoane mobile si tablete cu noua aplicatie de tip SFA - Sales Force Automation pentru preluarea comenzilor de la clienti. De acum inainte, echipa ta de vanzari poate utiliza dispozitivele mobile, impreuna cu aplicatia Pluriva de Comenzi, dezvoltata pe platforma Android.

Pluriva SFA – Functionalitati cheie

Forta mobila de vanzari preia comenzile clientilor cu ajutorul aplicatiei mobile, ce ofera cea mai mare viteza la introducerea produselor si serviciilor comandate – gratie interfetei dezvoltate in acest sens.

 

Echipa de vanzari are acces in aplicatie la toate informatiile cheie despre clienti, actualizate in timp real: sold, comenzi plasate, facturi emise, istoric relatie comerciala.

 

Creezi trasee optime, organizate pe zile, cu clientii ce trebuie vizitati de catre agentii de vanzari, pentru a prelua comenzi.

 

Noua versiune a aplicatiei SFA se sincronizeaza cu modulele Vanzari, Comenzi, Financiar, Contabilitate si Administrare ale sistemului integrat Pluriva ERP.

Tiparirea chitantelor emise clientilor la incasarea cu numerar, din teren

Din aplicatia mobila SFA, agentii de vanzari pot emite si tipari chitanta la incasarea cash

 

Ai nevoie de o imprimanta wireless conectata prin bluetooth cu tableta sau telefonul mobil pe care este instalata aplicatia – in maximum cinci secunde tiparesti chitanta

 

Alegi daca incasezi intreaga suma datorata de client, sau faci o incasare partiala. In back-office, ai situatia in timp real a banilor incasati de agenti de la clienti si a chitantelor emise

Tot pe telefonul tau mobil ai acces si la rapoarte si analize in timp real, atat pentru vanzari si comenzi agenti, cat si pentru toate departamentele din companie. Suita de rapoarte si analize manageriale Pluriva, dezvoltate de consultantii nostri pe platforma Qlik Sense, functioneaza si pe dispozitivele mobile. Rapoartele Pluriva sunt concepute special pentru managerii mereu in miscare, puternic implicati in activitatea companiei pe care o conduc. Iata in filmul de mai jos ce inseamna rapoarte pe mobil:

Afla cum iti controlezi afacerea de oriunde, ca si cum ai fi la birou

Articole similare