fbpx

Noutatile Pluriva ERP august 2019 – Functionalitati noi din Pluriva Mobile, Pluriva WMS, Pluriva POS

Pluriva Evolution. Zi de zi, construim solutii software care sa te ajute sa-ti pui in aplicare ideile de business

Cele mai importante noutati Pluriva ERP

Firma ta participa frecvent la licitatii? Noul flux din modulul de Oportunitati – CRM te va ajuta sa organizezi documentele de participare la licitatie, sa urmaresti crearea si validarea lor si sa te asiguri ca termenele de proiect sunt respectate.

 

Administrarea contractelor de service si suport cu numar de ore incluse: sistemul genereaza automat facturi de clienti pentru activitatile prestate ce depasesc numărul de ore incluse in abonament.

 

Preluarea comenzilor de la clientii din restaurant si cafenea, direct in sistem. Comanda se transmite catre bucatarie, pentru preparare, iar din aplicatie tiparesti nota de comanda, nota de plata si bonul fiscal.

Pentru fluxul de productie din modulele Pluriva ERP, am lansat mecanismul automat de calcul al necesarului de productie de semi-fabricate pentru realizarea productiei finite. Pe baza productiei planificate, sistemul ERP va genera automat comenzi de productie in vederea realizarii de semi-fabricate.

 

Modul nou: Prognoze de vanzari (Forecast)
Noul modul Pluriva ERP, „Prognoze”, te va ajuta sa obtii controlul asupra indeplinirii target-ului de vanzari al companiei. La nivel managerial, beneficiezi de o situatie consolidata pe intreaga firma, dar poti sa accesezi nivelul dorit de detaliu: client, produs, categorie de produse sau agent de vanzari. Optional: Prognozele de vanzari pot avea impact si asupra mecanismului de calcul automat al necesarului de aprovizionare.

Upgrade la suita de aplicatii Pluriva Mobil

Dispozitivele mobile sunt din ce in ce mai utilizate in activitatea operationala a companiilor din Romania. Suita de aplicatii Pluriva Mobil, dezvoltata pe platforma Android, a fost extinsa pentru a acoperi urmatoarele fluxuri: receptii, transferuri, realizare productie, livrari.
 
Pentru preluarea comenzilor clientilor direct pe tableta sau dispozitiv mobil, forta de vanzare are acum la dispozitie aplicatia mobila de Comenzi (SFA). Comenzile culese din teren, de la clienti, se transmit automat in modulele aplicatiei Pluriva ERP.

Esti Logistic Agile folosind modulele Pluriva WMS

Logistic Agile inseamna ca ai acces la cele mai bune practici si instrumente de organizare a depozitului tsu. Iti oferim mai mult decat un sistem software, vei avea acces la instrumentele moderne de logistica si distributie: Receptie pe baza de comanda/factura in packing list; Generare factura pe baza de picking list; Locator cu un singur produs si un singur lot; Generare trasee optime pentru lucratorii din depozit; Gestiune ”In curs de clarificare” pentru receptiile neconforme; Algoritm de alocare a produselor in depozit.

Si solutiei Pluriva POS i-am adus mai multe imbunatatiri

1. Am lansat un nou mecanism de promotii POS, care iti permite sa implementezi rapid politici comerciale, la vanzarea in retail, de tip: pachete cadou, 1+1 gratis, reduceri promotionale si valorice, utilizare carduri de fidelitate.

 

2. La preluarea comenzilor de la clienti, direct in magazin, angajatii de la punctele de vanzare inregistreaza toate informatiile relevante despre comanda in aplicatia POS.

 

3. Bon in asteptare -  bonurile in lucru pot fi salvate pentru situatiile in care clientii doresc sa intrerupa si apoi sa isi reia cumparaturile.

Platforma deschisa pentru succes: noile integrari Pluriva ERP

FleetMaster – Integrare cu aplicatia de planificare si optimizare rute de transport si livrare. Comenzile client sunt pregatite pentru livrare direct din sistemul Pluriva ERP, pe baza datelor despre masini, asa cum vin din aplicatia FleetMaster.
 
Sameday – Curierul Sameday se alatura companiilor de curierat cu care se integreaza sistemul Pluriva ERP. Prin aceasta integrare, generezi direct din aplicaaia noastra documentele AWB pentru comenzile clientilor si poti importa borderoul de incasari.

Ready4Exports

Ai clienti in afara Romaniei sau iti propui sa vinzi produsele si serviciile catre clienti externi? Vei regasi in aplicatia Pluriva ERP ”Kit-ul exportatorului”, adica documentele de export si fluxurile necesare pentru a derula cu succes activitatea de export produse si servicii.

Articole similare