fbpx

Karpatia Pony Show: A doua editie este aici. Pluriva, partener principal

Bucuresti, 23 mai 2018. Karpatia Pony Show revine cu cea de a doua editie a evenimentului dedicat tuturor iubitorilor de natura, pasionatilor de cai si familiilor cu copii.

Aceasta editie vine intr-un format nou, extins pe trei zile, si anume 01 – 03 iunie 2018, la Domeniul Cantacuzino din Floresti, Prahova. Invitatii vor avea ocazia sa asiste la prezentari cu ponei si cai, la competitii si jocuri, bucurandu-se de toate aceste activitati in aer liber.

 

Surprizele editiei de anul acesta Karpatia Pony Show

Anul acesta, printre surprizele pregatite de organizatorii evenimentului Karpatia Pony Show, se numara extinderea spatiului de prezentari si concursuri cu o arena suplimentara, organizarea unei zone de expozitie de vanzare de cai si ponei si, pentru ca iubitorii de animale prezenti la acest eveniment ecvestru sa se bucure de diversitate, show-urile cu caini nu vor lipsi.

Cea mai spectaculoasa proba este cea de Cross Country, intrucat obstacolele fixe si masive sunt asezate pe un teren variat, ceea ce sporeste gradul de risc. Se vor face sarituri peste busteni, santuri si alte obstacole naturale. Caii vor galopa prin apa si vor sari in fantana in forma de cruce din fata palatului Micul Trianon.

 

Iata cele trei competitii ecvestre cu ponei si cai regasite in programul sportive Karpatia Pony Show:

1. Concursul Hipic International “Cupa Natiunilor”, ce reprezinta, totodata, si noutatea absoluta a editiei de anul acesta. In mod traditional, acest concurs este organizat la Cross Country Farm, langa Sighisoara, primind distinctia “Concursul Anului” acordata de Forumul International Universitar AIEC (Association des Etudiants Cavaliers), pentru 5 din ultimele 7 editii. Reprezentanti de top pentru echipele a 12 tari se vor intrece pe cai din Romania. Concursul continua in Spania, Suedia, Marea Britanie si Germania, acesta facand parte dintr-un circuit.

2. Concursul pentru Ponei. Aici, calaretii vor participa cu ponei la probele de dresaj, obstacole si atelaje.

3. Concursul National de Proba Completa (CCN). Acest concurs este adresat calaretilor novici si pre-novici si consta in proba spectaculoasa de cross-country, ce va functiona ca stagiu de pregatire pentru evenimentul international Karpatia Horse Show.

In plus, vor avea loc probe de Working Equitation, o disciplina ce cuprinde demonstratii de indemanare si jocuri, show de acrobatii calare si atelaje cu ponei.

 

Invitatii se vor putea destinde intr-o zona de activitati amenajata in aer liber, pe Domeniul Cantacuzino, special creata pentru relaxarea celor prezenti. Spatii de agrement cu ponei si cai, ateliere creativ-educative, trasuri, aventura parc, tiroliana, plimbari cu biciclete mountain-bike, tras cu arcul, bungee jumping, tir cu pusca airsoft sau terenul amenajat pentru volei: toate acestea ii asteapta pe cei prezenti la evenimentul Karpatia Pony Show.

 

Cei care doresc sa descopere ansamblul arhitectural si peisagistic Domeniul Cantacuzino, ce face parte din patrimonial cultural romanesc si este administrat de Fundatia Cantacuzino Floresti, au acum ocazia sa faca acest lucru, deoarece organizatorii evenimentului s-au ocupat indeaproape de acest aspect.

Pluriva, la Karpatia Pony Show

Echipa Pluriva face parte din publicul concursului hipic Karpatia Pony Show, 01 – 03 iunie, fiind, totodata, partenerul principal al competitiei. Pretuim toate valorile pe care Karpatia Pony Show le reprezinta, si anume: profesionalism, performanta si efort sustinut.

 

Pentru a fi la curent cu noutatile evenimentului, urmareste-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/karpatiapony/
Website-ul Karpatia Pony, in care veti gasi programul complet si informatii despre bilete: http://pony.karpatiahorse.ro/

 


Te asteptam sa petrecem impreuna un week-end la mosie, in ambianta eleganta data de lumea fascinanta a echitatiei!

 

In continuare, iata o galerie foto de la editia anterioara Karpatia Pony Show, unde puteti sa admirati frumusetea data de peisaje, ponei, copii si zambetele tuturor celor prezenti acolo:

previous arrownext arrow
Slider

Articole similare