fbpx

Karpatia Horse Show 2023: Pluriva este Partenerul pentru inovație al celei de-a 8-a ediții a concursului ecvestru

Pasiunea pentru cai, eleganta, competitia si adrenalina traita la cote maxime, iubirea pentru natura si energia unui loc istoric isi dau intalnire in aceasta toamna la Karpatia Horse Show 2023.

Pluriva este partenerul pentru inovatie al celei mai importante competitii hipice desfasurate anul acesta in Romania, Karpatia Horse Show, 22-24 septembrie 2023 – Domeniul Cantacuzino, Floresti Prahova. Parteneriatul pentru inovatie Pluriva - Karpatia Horse Show se bazeaza pe valori comune de excelenta, transparenta si eficienta. Inovatia este esentiala pentru o firma de software de afaceri de tip ERP deoarece ne permite sa ramanem competitivi intr-un mediu in continua schimbare. Cerintele de business ale clientilor sunt in evolutie constanta, iar inovarea ne ajuta sa ne adaptam si sa oferim solutii eficiente utilizatorilor nostri.

 

Probe ecvestre pline de adrenalina si spectacole cu muzica live! Concursul Complet International organizat in cadrul Karpatia Horse Show 2023  va aduce puncte pentru Jocurile Olimpice de la Paris concurentilor ce vor participa la spectaculoasele probe de calarie. Aceasta editie este etapa calificativa pentru JO de la Paris 2024.

 

Karpatia Horse Show este prima și singura competiție ecvestră internațională din România desfășurată într-un loc nobiliar, Domeniul Cantacuzino Florești, aflat la 80 de kilometri de București și 20 de kilometri de Ploiești. Competițiile din cadrul Karpatia Horse Show sunt organizate în colaborare cu Asociația Sportivă Hipohouse, cu implicarea și participarea directă a Federației Ecvestre Române (FER) și a Federației Ecvestre Internaționale (FEI).

Inovăm pentru a răspunde cerințelor unice ale pieței românești de afaceri și pentru a contribui la creșterea și eficientizarea business-urilor clienților noștri. Suntem dedicați dezvoltării de soluții personalizate, integrate și eficiente, care să îi ajute pe clienții noștri să-și atingă obiectivele de afaceri: organizare, productivitate și control.

 

Ne bucurăm să fim din nou partenerul pentru inovație al Karpatia Horse Show. Relația de parteneriat dintre Pluriva și Karpatia Horse Show a început încă de la prima ediție a competiție și s-a dezvoltat în fiecare an.

Georgian RoșuGeorgian Roșu, General Manager Pluriva

Timp de trei zile, la Karpatia Horse Show veți avea parte de momente memorabile, de la concursuri ecvestre, probe olimpice, până la spectaculoasele demonstrații de atelaje cu patru cai, concerte, ateliere de creație.

 

Informații suplimentare Karpatia Horse Show:

Website-ul Karpatia Horse Show: https://show.karpatiahorse.ro/
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/karpatiahorse

Te invitam sa iti incanti privirea cu cateva fotografii de la evenimentele din anii trecuți:

atelajejpg-06
atelaje.jpg-17
cross-country-05
parade-36-1920x1280
obstacole-08
previous arrow
next arrow
atelajejpg-06
atelaje.jpg-17
cross-country-05
parade-36-1920x1280
obstacole-08
previous arrow
next arrow

Articole similare