fbpx

Karpatia Horse Show 2022: Pluriva este Partenerul pentru inovație al acestei ediții a concursului ecvestru

Pasiunea pentru cai, eleganta, competitia si adrenalina traita la cote maxime, iubirea pentru natura si energia unui loc istoric isi dau intalnire in aceasta toamna la Karpatia Horse Show 2022.

Pluriva este partenerul pentru inovație al celei mai importante competiții hipice desfășurate anul acesta în România, Karpatia Horse Show, 23-25 septembrie 2022 – Domeniul Cantacuzino, Florești Prahova. Prin inovație, Pluriva este în armonie cu principiile care stau la baza succesului într-o competiție hipică: precizie, eleganță și creativitate. Unii dintre cei mai buni concurenți din întreaga lume iau startul la Karpatia Horse Show, eveniment hipic de prestigiu aflat deja la cea de-a șaptea ediție

 

Karpatia Horse Show este prima competiție ecvestră internațională din România desfășurată într-un loc nobiliar, Domeniul Cantacuzino Florești, aflat la 80 de kilometri de București și 20 de kilometri de Ploiești. Competițiile din cadrul Karpatia Horse Show sunt organizate în colaborare cu Asociația Sportivă Hipohouse, cu implicarea și participarea directă a Federației Ecvestre Române (FER) și a Federației Ecvestre Internaționale (FEI).

 

Companie orientată spre inovație

Parteneriatul pentru inovație cu Karpatia Horse Show este o confirmare a orientării spre inovație a companiei Pluriva în livrarea de soluții software de business către clienți. Utilizatorii sistemului integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP primesc accesul la funcționalități avansate care le permit să pună în aplicare și să transpună în realitate ideile de business. Cele mai multe companii din România își doresc eficientizarea proceselor interne prin utilizarea instrumentelor IT moderne, a noilor tehnologii disponibile și a inovației. În ritmul alert în care apar noi instrumente software de afaceri, firmele sunt obligate să fie mereu pregătite să preia și să folosească noile tehnologii, atunci când devin disponibile pe piață și să obțină beneficiile financiare, de timp și de eficiență generate de acestea. În activitatea tuturor firmelor apar oportunități de dezvoltare și extindere a afacerii, însă doar acele companii capabile să-și adapteze fluxurile, să le controleze și să automatizeze activitățile vor profita de inovație. Iar acest lucru este posibil doar cu ajutorul unui sistem ERP inovator și performant.

 

În domeniul IT, inovația poate lua diverse forme: automatizarea proceselor de afaceri, dezvoltarea de soluții pentru creșterea vânzărilor și pentru extinderea pe noi piețe, accesul facil la rapoarte pentru luarea deciziilor sau eficientizarea costurilor. Pentru noi, inovația înseamnă că zi de zi căutăm soluții și idei prin care clienții noștri să beneficieze la maximum de funcționalitățile aplicației ERP implementate.

 

Salutăm cu multă bucurie organizarea unei noi ediții a Karpatia Horse Show, după cei doi ani de pauză din motive pandemice. Ne bucurăm să fim partenerul pentru inovație al acestei competiții ecvestre. Relația de parteneriat dintre Pluriva și Karpatia Horse Show a început încă de la prima ediție a competiție și s-a dezvoltat în fiecare an.

Georgian RoșuGeorgian Roșu, General Manager Pluriva

Timp de trei zile la Karpatia Horse Show veți avea parte de momente memorabile, de la concursuri ecvestre până la spectaculoasele demonstrații de atelaje cu patru cai, scrimă, concerte, ateliere de creație și proiecții 3D.

 

Informații suplimentare Karpatia Horse Show:

Website-ul Karpatia Horse Show: https://show.karpatiahorse.ro/
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/karpatiahorse

Te invitam sa iti incanti privirea cu cateva fotografii de la evenimentele din anii trecuți:

atelajejpg-06
atelaje.jpg-17
cross-country-05
parade-36-1920x1280
obstacole-08
previous arrow
next arrow
atelajejpg-06
atelaje.jpg-17
cross-country-05
parade-36-1920x1280
obstacole-08
previous arrow
next arrow

Articole similare