fbpx

Karpatia Horse Show 2019 se apropie in ritm de galop. Pluriva este partener de inovatie pentru cea de-a sasea editie a evenimentului

Pasiunea pentru cai, eleganta, competitie si adrenalina traita la cote maxime, iubirea pentru natura si energia unui loc istoric isi dau intalnire in aceasta toamna la Karpatia Horse Show.

Esti pregatit pentru unul din cele mai asteptate evenimente ale toamnei? Iti recomandam Karpatia Horse Show, concurs hipic international, ce va avea loc in perioada 27 - 29 septembrie 2019, intr-o locatie nobiliara, pe domeniul Cantacuzino, in localitatea Floresti, judetul Prahova.

Ce experiente te asteapta la Karpatia Horse Show?

Alege sa petreci trei zile fantastice in compania cailor: dresaj, cross country, sarituri peste obstacole, intalnirea cu mari maestri din atelaje, demonstratii de working equitation, concerte in aer liber, plimbari in natura cu o multime de activitati pentru prieteni si intreaga familie, cu timp lejer pentru detasare si relaxare pe unul dintre cele mai frumoase domenii nobiliare din Romania - Domeniul Cantacuzino, Floresti.

Programul evenimentului Karpatia Horse Show 2019 este disponibil pe site-ul evenimentului – se anunta trei zile pline, cu activitati pentru toti si cu de toate. Te invitam sa il accesezi pentru a afla programul complet: https://show.karpatiahorse.ro/program/

Pluriva – partener pentru Inovatie – Karpatia Horse Show 2019

Pentru al saselea an la rand, Pluriva sustine evenimentul hipic Karpatia Horse Show, fiind partener pentru Inovatie - Karpatia Horse Show 2019. Ca in fiecare an, echipa Pluriva este prezenta pentru o experienta completa, la un concurs complet, pentru a urmari performantele concurentilor si a ne incanta simturile cu peisajele de poveste de la Domeniul Cantacuzino.

Pentru detalii despre eveniment si despre Domeniul Cantacuzino Floresti, te invitam sa accesezi: https://show.karpatiahorse.ro/ sau canalele de socializare ale evenimentului:

Te rugam sa iti incanti privirea cu cateva fotografii de la evenimentul din luna septembrie a anului 2018:

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Articole similare