fbpx

Te invitam la concursul hipic international Karpatia Horse Show, 27-29 septembrie

Pasiunea pentru cai, eleganta, competitia si adrenalina traita la cote maxime, iubirea pentru natura si energia unui loc istoric isi dau intalnire in aceasta toamna la Karpatia Horse Show.

Sunteti pregatit pentru unul din cele mai asteptate evenimente ale toamnei? Avem placerea de a va invita sa participati, alaturi de noi, la competitia hipica internationala Karpatia Horse Show ce se va desfasura in perioada 27 - 29 septembrie 2019 pe Domeniul nobiliar Cantacuzino – Floresti, Prahova. Concursul hipic international este la a sasea editie, iar Pluriva este Partener pentru Inovatie.

 

Programul evenimentului Karpatia Horse Show 2019 este disponibil pe site-ul evenimentului – se anunta trei zile pline, cu activitati pentru toate gusturile.

 

Va invitam sa completati formularul  pentru inscriere: 

Unde este situat Domeniul Cantacuzino?

 

Domeniul Cantacuzino din Floresti este situat pe Valea Prahovei, la aproximativ 80 km (nord) de Bucuresti si la aproximativ 40 km (sud) de Sinaia. Acesta se intinde pe 130 de hectare de alei de castani si platani si pasuni peste care vegheaza Palatul „Micul Trianon”.

 

Domeniul Cantacuzino din Floresti are in centru ceea ce la inceput de secol XX, era considerat o bijuterie arhitecturala, palatul Micul Trianon.

 

Pentru informatii si confirmari:

Pentru detalii va rugam sa ne contactati prin telefon sau e-mail: 0372 14 92 04 danuta.militaru@pluriva.com 


Va asteptam!

 

Termen limita pentru confirmari: 20 septembrie 2019, ora 17:00, in limita locurilor disponibile.