fbpx

Intră în programul de parteneriat Pluriva ERP

Pluriva ERP, cel mai folosit sistem ERP online dezvoltat în România, își extinde rețeaua națională de parteneri de implementare și vânzări. Sistemul este utilizat de peste 1.500 de companii din întreaga țară, ce își desfășoară activitatea în următoarele domenii de activitate: distribuție, producție, retail, servicii sau eCommerce. Suntem în permanență în căutare de noi parteneri […]

Pluriva ERP, cel mai folosit sistem ERP online dezvoltat în România, își extinde rețeaua națională de parteneri de implementare și vânzări. Sistemul este utilizat de peste 1.500 de companii din întreaga țară, ce își desfășoară activitatea în următoarele domenii de activitate: distribuție, producție, retail, servicii sau eCommerce. Suntem în permanență în căutare de noi parteneri cu ajutorul cărora un număr cât mai de firme care își desfășoară activitatea noastră să beneficieze de avantajele utilizării soluțiilor Pluriva. Portofoliul de clienți Pluriva este disponibil aici: Clienti ERP - Pluriva

 

Este o aplicație matură, validată în +1.000 de implementări la clienți din România, inclusiv în companii cu mii de angajați și fluxuri complexe. Pluriva ERP este construită astfel încât să faciliteze o implementare rapidă, urmând proceduri și pași bine stabiliți. Beneficiază de documentație completă pentru clienți și implementatori. Furnizăm accesul la un ansamblu de bune practici cu privire la cele mai bune metode pentru organizarea activității clienților.

img_pluriva

Propunerea noastră pentru viitorii parteneri Pluriva ERP:

Te alături celei mai populare soluții ERP de tip online produsă în România.
Intri în comunitatea formată din 1.500 de clienți, 50 de angajați și alți parteneri de implementare.
Ai acces la documentație și training-uri pentru a finaliza proiectele de implementare în cel mai scurt timp și pentru a oferi clienților beneficiile așteptate.
Folosești metodologia de implementare Pluriva cu ajutorul căreia să livrezi soluțiilor dorite.
Asistență extinsă pentru partenerii de implementare, din partea echipei Pluriva.
Niveluri diferite de parteneriat, care în funcție de dorința ta de implicare să îți oferă răsplată pe măsură.
Conferințe, training-uri și seminarii pentru clienți și partenerii de implementare.
Primești acces, pentru tine și clienți, la conturile demo Pluriva ERP.

Vrei să afli beneficiile pentru fiecare nivel din programul de parteneriat? Contactează-ne prin email la office@pluriva.com și vei primi propunerea detaliată cu privire la cerințele și beneficiile parteneriatelor Pluriva.