fbpx

Inovația Sartorom: emiterea în format digital a buletinelor de verificare metrologică, cu ajutorul aplicației Pluriva ERP

Cu ajutorul funcționalităților aplicației Pluriva ERP, angajații Sartorom generează varianta electronică a documentelor oficiale, cum ar fi certificatele de etalonare şi buletinele de verificare metrologică

Sartorom, lider pe piața de distribuție și servicii a echipamentelor de laborator, este singura companie din România care a implementat un flux de emitere 100% digitală a buletinelor de verificare metrologică către clienți. Cu ajutorul funcționalităților aplicației Pluriva ERP, angajații Sartorom generează varianta electronică a documentelor oficiale, cum ar fi certificatele de etalonare şi buletinele de verificare metrologică, pe care apoi le semnează digital. Fluxul electronic de generare documente digitale crește productivitatea echipei Sartorom și contribuie la protejarea mediului prin reducerea semnificativă a consumului de hârtie.

 

Implementarea Pluriva ERP

Sartorom utilizează sistemul integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP pentru administrarea tuturor departamentelor companiei: mentenanță, contabilitate, resurse umane, vânzări, service, marketing, flotă auto și ecommerce. Utilizatorii Sartorom accesează online sistemul ERP folosind toate tipurile de dispozitive IT: laptopuri, tablete și telefoane mobile.

 

Prima companie de echipamente de laborator

Sartorom, prima companie de echipamente de laborator cu capital integral românesc fondată după 1989, a împlinit 30 de ani de activitate în România. Este prima companie din țară certificată ISO 9001 și acreditată ISO 17025 în calitate de furnizor de instrumente și servicii de laborator. Sartorom este și prima companie privată din România acreditată conform ISO 17025 pentru efectuarea etalonărilor pentru mașini de încercări mecanice, extensometre şi calorimetre.

 

Compania deține autorizația BRML ca laborator de verificări metrologice umidometre pentru cereale, cântare și balanțe. Este singurul laborator de verificări metrologice din România care îşi pregăteşte probele etalon într-un laborator de încercări cereale acreditat RENAR. Rețeaua de laboratoare Sartorom se află în București, Năvodari și Timișoara, însă compania oferă servicii de etalonare și în Bulgaria, Ucraina și Republica Moldova.

„Inovația este una dintre noțiunile care definesc activitatea noastră de laborator. Grație efortului constant și investițiilor efectuate, am reușit, printre altele, să fim singura companie privată europeană care realizează etalonarea de calorimetre în regim acreditat ISO 17025. Vom continua activitatea la standarde ridicate, cum ar fi etalonarea camerelor de climă până la 98% umiditate și prin acreditarea etalonării vitezei deplasării traversei.”

Carmen BittenbinderCEO Sartorom

Articole similare