fbpx

Georgian Roșu, General Manager & Founder Pluriva, va fi unul dintre speakerii cheie la ediția anuală a Romanian Business Club (RBC)

8 iulie 2024 – ora 19:00 . La Teatrul Național din București

Georgian Roșu, General Manager & Founder Pluriva, va fi unul dintre speakerii cheie la ediția anuală a Romanian Business Club (RBC), care se va desfășura la Teatrul Național din București.

 

Acest eveniment de networking, programat pentru data de 8 iulie 2024 – ora 19:00, reunește antreprenori și profesioniști din România, oferindu-le ocazia de a-și dezvolta afacerile prin schimb de idei și experiențe. Importanța evenimentului este subliniată de anvergura sa și de prezența unor personalități marcante din mediul de afaceri românesc, precum și din domeniul cultural-artistic.

Acces exclusiv la Teatrul Național București

Speakerii conferinței au ocazia unică de a urca pe scena Teatrului Național București (TNB), un loc de obicei rezervat actorilor.


Georgian Roșu este unul dintre cei mai experimentați antreprenori români în domeniul soluțiilor software de afaceri. În 1998, el a fondat compania de software Pluriva și este arhitectul soluției Pluriva ERP, utilizată de companii din diverse domenii, inclusiv distribuție, producție, retail, servicii, eCommerce și contabilitate. Sub conducerea sa, Pluriva a lansat mai multe inițiative academice pentru pregătirea viitorilor specialiști în IT.

 

Dornic să ofere comunității de afaceri din România acces la cele mai bune practici în domeniul sistemelor informatice de business, Georgian Roșu a coordonat traducerea și publicarea în limba română a unei cărți internaționale de succes despre ERP, intitulată „ERP MODERN. Alegerea, implementarea & utilizarea sistemelor informatice de business”. Această lucrare reprezintă o premieră editorială, fiind prima traducere în română a unei cărți despre ERP.

 

Speech-ul susținut de Georgian Roșu pe scena Teatrului Național

În cadrul evenimentului de networking din data de 8 iulie, Georgian Roșu va susține un speech de 3 minute, în care va aborda subiectul alertelor digitale în afaceri - pentru organizare, productivitate și control. Prezentările din cadrul conferinței sunt concise și axate pe subiecte de interes maxim, contribuind la o experiență intensă pentru toți participanții.


Georgian Roșu este un speaker apreciat la conferințele de afaceri și o prezență activă în media, fiind recunoscut pentru expertiza sa și pentru contribuțiile semnificative la dezvoltarea industriei de software din România.

Detalii & bilete de participare

Pentru detalii și bilete de înscriere, vizitați următorul link: Detalii și Bilete.

Articole similare