fbpx

Finanțări europene în 2023 prin PNRR pentru digitalizarea afacerilor, cu ajutorul Pluriva ERP

Digitalizarea IMM-urilor din România este puternic susținută de noul proiect de finanțare prin fonduri europene lansat în data de 15 decembrie 2022. Bugetul total al noului proiect de digitalizare a afacerilor este de 347,5 milioane de euro, alocat pentru toate regiunile țării.

Perioada de depunere proiecte de finanțare europeană pentru digitalizarea afacerilor din România începe în data de 01 februarie 2023. Prin intermediul acestei operațiuni vor fi sprijinite activități ca să ajute IMM-urile în adoptarea tehnologiilor digitale. 

 

Digitalizarea afacerii cu ajutorul soluțiilor Pluriva ERP

Pentru Uniunea Europeană, digitalizarea afacerilor mici și mijlocii reprezintă o prioritate majoră, susținută în mod direct prin acest nou program de finanțare atât de așteptat de mediul de afaceri. Iată câteva informații foarte importante despre finanțarea prin noul proiect european:

Sunt finanțate proiecte în toate cele 8 regiuni ale României: nord est, sud est, sud muntenia, sud vest oltenia, vest, nord vest, centru si bucuresti – ilfov. 

Finanțarea are o valoare minimă de 20.000 de euro și o valoare maximă de 100.000 euro.

Fondurile sunt nerambursabile și acoperă între 90 și 100% din valoarea proiectului, în funcție de categoria afacerii.

 

Avantajele implementării Pluriva ERP

Implementarea unui sistem integrat de gestiune de tip ERP reprezintă componenta principală și elementul de valoare maximă al oricărui proiect de digitalizare a afacerii. Din experiența celor peste 1.500 de proiecte de implementare Pluriva ERP, principalele beneficii obținute de firmele care își digitalizează afacerea cu ajutorul aplicației noastre sunt:

Creșterea vânzărilor

Reducerea costurilor logistice

Cresterea profitabilitatii

Reducerea costurilor cu marfa vanduta

Cresterea vitezei de incasare a banilor de la clienti

Imbunatatirea colaborarii dintre departamente

 

Perioada depunerii dosarelor de finanțare pentru digitalizare prin PNRR nu s-a deschis încă. În momentul deschiderii oficiale, lucrurile vor accelera și managerii vor avea foarte multe de făcut.

 

Pentru eficiența maximă în depunerea dosarului, vă recomandăm ca în momentul deschiderii oficiale a programului să aveți ofertele pregătite de la un furnizor de soluții și servicii ERP&CRM pentru digitalizarea business-ului. Consultanții Pluriva vă vor ajuta în acest sens.

 

Împreună cu partenerii noștri vă oferim următoarele servicii:

Verificare solicitare și pre-validare eligibilitate proiect (serviciu gratuit)

Consultanță de proiect

Redactare și depunere dosar proiect de finanțare

După obținerea finanțării, va începe proiectul de implementare a sistemului ERP Pluriva

Verifică-ți eligibilitatea pentru obținerea finanțării. Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru informațiile necesare verificării eligibilității.

 

Articole similare