fbpx

Finanțare europeană nerambursabilă prin programul PNRR pentru implementarea de sisteme integrate ERP

IMM-uri din toate domeniile vor putea obține granturi de câte 30.000-100.000 euro pentru achiziția de echipamente IT și pentru programe software de afaceri.

Programele de digitalizare a IMM-urilor sunt finanțate cu fonduri nerambursabile prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) al României. În cadrul programului vor fi finanțate proiecte de digitalizare, iar apelul va fi lansat în prima parte a anului 2022.

 

IMM-uri românești din majoritatea domeniilor de activitate vor putea obține granturi între 30.000 și 100.000 euro, pentru a-și achiziționa calculatoare și sisteme software pentru automatizarea și digitalizarea afacerii. Consultanții în fonduri europene estimează că vor beneficia de finanțare câteva mii de firme din România.

 

Finanțare pentru sisteme și soluții informatice ERP

Finanțarea europeană poate fi utilizată și pentru achiziționarea și implementarea soluțiilor software de afaceri de tip ERP - digitalizarea și automatizarea afacerii. Colaborăm cu companii de consultanță fonduri europene pentru a facilita obținerea de către firmele interesate a finanțării pentru implementarea sistemelor software de afaceri.

 

Împreună cu partenerii noștri vă oferim următoarele servicii:

Verificare solicitare și pre-validare eligibilitate proiect (serviciu gratuit)

Consultanță de proiect

Redactare și depunere dosar proiect de finanțare

După obținerea finanțării, va începe proiectul de implementare a sistemului ERP Pluriva

Iată cele mai importante informații despre Programul de finanțare:

Granturi pentru investiții acordate IMM-urilor intre 30.000 euro – 100.000 euro

Contributie proprie de 10% din valoarea grantului - Intensitatea finantarii nerambursabile este de 90% din valoare eligibila a proiectului

Deschiderea estimata a programului: martie – aprilie 2022

Solicitanți eligibili: IMM-uri din mai multe domenii de activitate

Planul Național de Redresare și Reziliență al României aprobat de Consiliul UE, detalii la link: https://mfe.gov.ro/pnrr/ .

Verifică-ți eligibilitatea pentru obținerea finanțării. Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru informațiile necesare verificării eligibilității.

 

Articole similare