fbpx

Extinderea vânzărilor online pe platforma eMAG marketplace, printr-o nouă integrare Pluriva ERP

Pentru cei care își doresc să vândă online produse prin intermediul celei mai mari platforme de marketplace din România, eMAG, lansăm integrarea automată a aplicației Pluriva ERP cu acest marketplace online.

Vânzările online au crescut în România cu 150-200% în ultimele săptămâni după cum arată analizele de piață disponibile. Fie că dețineți un magazin online, fie și în lipsa acestuia, de acum a devenit mai simplu să promovați produsele dvs. și să vindeți online – pe platforma de tip ”marketplace” eMAG. Platformele de tip marketplace permit vânzarea online a produselor expuse, promovate și livrate de către parteneri. 


Pentru cei care își doresc să vândă online produse prin intermediul celei mai mari platforme de marketplace din România, eMAG, lansăm integrarea automată a aplicației Pluriva ERP cu acest marketplace online. Integrarea funcționează bidirecțional, ceea ce permite automatizarea fluxului de vânzări online al firmei.

poza reprezentativa eCommerce

 

Componentele cheie ale integrării Pluriva – eMag marketplace

Stocuri gestionate prin Pluriva, afișate pe eMAG. Pentru produsele pe care doriți să le vindeți online pe platforma eMag, stocul va fi gestionat din Pluriva și se va transmite automat în marketplace, în timp ce listarea produselor se face manual in eMAG. Astfel, eliminați munca dublă de a gestiona stocurile de produse în două sisteme diferite: în ERP și în platforma online. Spre exemplu, daca un anumit produs nu mai este disponibil în stoc, aceasta informatie se transmite catre marketplace, iar plasarea comenzilor în eMag pe produsul respectiv nu va mai fi posibila.

Comenzi clienți preluate automat și gestionate integral în sistemul Pluriva ERP.

 Comenzile plasate de clienți pe eMag ajung automat în modulul Comenzi al aplicației Pluriva ERP și intră în fluxul urmărire status și livrare. Confirmare comandă, aprovizionare la furnizori pentru eventualele produse indisponibile, culegerea produselor din depozit, pregătirea coletelor, livrarea – acestea sunt cele mai frecvente operațiuni efectuate din aplicația Pluriva ERP pentru comenzile primite prin eMag și nu numai.

Transmiterea stadiului comenzii în eMag. La modificarea statusului comenzii în sistemul Pluriva, acesta se poate actualiza automat și pe eMag pentru informarea clienților care au plasat comanda. Astfel, cand statusul unei comenzi este modificat in “Comanda preluata” sau “Comanda finalizata”, clientul respectiv va primi toate detaliile stabilite printr-un e-mail.

 

Generare AWB și factură client pentru livrare. La livrarea produselor către clienții care au comandat prin eMag, generați din sistemul ERP facturile și documentele de livrare pentru curieri – AWB-uri. Veți înregistra în sistemul Pluriva extrasul bancar cu încasările de la eMag, pentru comenzile livrate prin platformă. Odata emis AWB-ul unei comenzi, aceasta isi va modifica automat statusul din platforma eMAG in “Comanda finalizata”. Factura generata din sistemul ERP va aparea si in contul clientului.

Sageti ce indica o crestere

Articole similare