fbpx

Electric Telecom: organizarea, controlul si dezvoltarea business-ului nostru se bazeaza pe Pluriva ERP

Pentru a raspunde rapid solicitarilor clientilor si pentru a le furniza cu promptitudine produsele comandate, Electric Telecom utilizeaza un sistem de gestiune a afacerii de tip ERP de cea mai noua generatie: Pluriva ERP, implementat in anul 2014.

Clientul: 

Electric Telecom

 

Directorul de Vanzari Electric Telecom:

Vali Achim

 

Solutia utilizata: Sistemul integrat de gestiune Pluriva ERP

Anul implementarii: 2014

Module Pluriva ERP implementate: Oportunitati – CRM, Cumparari, Vanzari, Stocuri, Financiar

Cine este Electric Telecom?

Electric Telecom Data este furnizor specializat de materiale si accesorii electrice si de telecomunicatii pentru +2.000 de clienti din Romania, Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova. Sediul si depozitul companiei se afla in Bucuresti, locul unde firma a fost infiintata in anul 2007.

 

Electric Telecom este importator si distribuitor pentru mai mult de 5.000 de repere, printre care: cabluri electrice si de telecomunicatii, elemente de strangere si fixare pentru cabluri, canale si tuburi de protectie pentru cabluri, cutii si doze din plastic sau metalice, materiale izolatoare, corpuri iluminat, accesorii de conectica electrica si telecomunicații, sisteme de marcare si etichetare.

Sistemul de rapoarte incluse in solutia Pluriva ERP este foarte flexibil si usor de configurat. Laptop, tableta, telefon mobil…… nu exista dispozitiv IT de pe care sa nu accesam – in diverse situatii – rapoartele de vanzari si de achizitii furnizate de sistem. Solutia Pluriva se potriveste unei companii dinamice cum este a noastra, cu peste 2.000 de clienti, 8.000 de produse in portofoliu si agenti de vanzari foarte activi in piata.

Vali AchimDirector de Vanzari Electric Telecom