fbpx

Management

 

Pluriva este o companie romaneasca de produse si servicii IT, condusă de consultanti cu experienta in domeniul aplicatiilor software de afaceri. Filosofia noastra de business favorizeaza solutiile inovatoare, creative si orientate spre obtinerea de rezultate.

 

Va invitam sa ne cunoasteti cu ajutorul prezentarilor detaliate de mai jos, sa aflati ce experienta detin membrii echipei de conducere Pluriva si care sunt principiile de business dupa care ne desfasuram activitatea.

 

 

 

Georgian Rosu

General Manager

Georgian Roșu este General Manager si actionar in Pluriva. A contribuit la infiintarea companiei in anul 1998, cand era student in anul IV al Facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti – Sectia Calculatoare. De-a lungul anilor, a ocupat diferite functii in cadrul Pluriva, iar din anul 2006 este General Manager al companiei. In anul 2009 a finalizat etapa principala a programului MBA al CODECS Business School. Georgian imbina cunostintele avansate de programare cu buna intelegere a proceselor de afaceri ale companiilor romanesti, orientand compania pe care o conduce spre oferirea de solutii care sa eficientizeze modelul de business al clientilor si care sa le creasca performanta.

 

Din dorinta de a oferi mediului de business romanesc acces la cele mai bune practici cu privire la sistemele informatice de business, Georgian Roșu a luat decizia traducerii si publicarii in limba romana a unei carti internationale despre ERP, best-seller in topurile Amazon, „ERP MODERN. Alegerea, implementarea & utilizarea sistemelor informatice de business”. Cartea este o premiera editoriala, reprezentand prima traducere in limba romana a unei carti despre ERP. Aceasta este scrisa pentru a-i ajuta pe manageri sa beneficieze la maximum de sistemul ERP implementat sau in curs de configurare si sa foloseasca toate functionalitatile si rapoartele disponibile.

 

Articole și interviuri publicate :

10 provocări dominante pentru afacerile din România în perioada post-izolare și cum pot fi depășite cu sistemele ERP

Georgian Rosu, General Manager @Pluriva – Oamenii sunt cea mai importanta resursa dintr-o companie, iar acestia sunt diferiti!

Georgian Roșu, Pluriva - Organizare, Productivitate și Control folosind sistemul integrat Pluriva ERP

Mariana Rosu

HR Manager

 

Mariana Rosu si-a inceput cariera in Resurse Umane in anul 2006, lucrand pentru o companie de consultanta in HR, responsabila de mai multi clienti – companii multinationale. Mariana este certificata EXEC-EDU ASEBUSS in Managementul Proiectelor, din anul 2010. A absolvit Facultatea de Drept, detine un Master in Stiinte Penale si Criminalistica si mai multe certificari in domeniul Resurselor Umane, obtinute la EXEC-EDU ASEBUSS.

 

Din anul 2010 s-a alaturat echipei Pluriva, in calitate de People Manager, functie pe care o detine si in momentul de fata. Pentru Pluriva, companie de software ce proiecteaza, dezvolta, vinde si implementeaza o solutie software integrata de gestiune a afacerii, resursa umana reprezinta motorul ce da viata organizatiei si produselor si serviciilor sale. Investitia in oameni este cea mai importanta, incepe cu procesul de recrutare, selectie, inductie si se termina cu procesul de motivare, promovare si evaluare, toate fiind realizate sub indrumarea ei. Rezultatele deosebite ale companiei sunt datorate pregatirii si profesionalismului oamenilor de aici.

Bogdan Mireanu

Business Development Manager

 

Bogdan Mireanu, Business Development Manager, face parte din echipa Pluriva de peste 15 ani. Bogdan a absolvit Universitatea „Politehnica” din Bucuresti, Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei si un master in „Dezvoltarea economica a intreprinderii”, in cadrul Academiei de Studii Economice (ASE), Bucuresti. Din dorinta de perfectionare, Bogdan a urmat si un Executive Master in Business Administration la „Conservatoire National des Arts et Metiers” (CNAM) Paris.

 

Activitatea lui Bogdan Mireanu in compania Pluriva este imbinarea intre cunostintele in domeniul IT, abilitatile necesare in mentinerea unor excelente relatii cu partenerii nostri, experienta in comunicarea Business-to-Business (B2B), continuitate si seriozitate. Bogdan isi foloseste abilitatile excelente de comunicare si cunostintele obtinute in cei aproximativ 20 de ani de experienta pentru a contribui la indeplinirea obiectivelor organizatiei.

Ramona Bobocea

Software Implementation Manager

 

Din anul 2005, de cand s-a alaturat echipei Pluriva ERP, Ramona Bobocea a lucrat exclusiv in departamentele de Implementare ERP si Customer Service ERP. In acest moment, ea coordoneaza activitatea echipei de implementare a diviziei ERP, in calitate de Software Implementation Manager.

 

Ramona este certificata Project Management Process Framework (PMP) – Codecs. De-a lungul anilor, a fost implicata in peste 250 de proiecte de implementare si suport sistem ERP la clienti din urmatoarele domenii de activitate: distributie, productie, retail, servicii profesionale si consultanta financiara. Ramona Bobocea si echipa ei trateaza cu maxima seriozitate toate proiectele de implementare ale clientilor, bazandu-se pe experienta lor de +1.500 de proiecte de implementare ERP cu solicitari din cele mai diverse. Ramona a creat la Pluriva o echipa foarte experimentata de consultanti de implementare, ce imbina cunostintele IT cu cele de business, pentru a rezolva atat activitatile de natura tehnica, dar si cele care tin de organizarea afacerii si de utilizarea cat mai eficienta a sistemului Pluriva ERP.

 

Cel mai important proiect de implementare coordonat de Ramona a fost realizat pentru un client, lider national pentru piata produselor de panificatie, ce detine o fabrica, o retea de depozite si magazine in mai multe judete, toate fiind informatizate cu aplicatia Pluriva ERP. Cheia succesului Ramonei este reprezentata de construirea unei legaturi stranse cu clientii, pe care o mentine, oferindu-le know-how-ul celor peste 200 de proiecte de implementare la care a participat.

 

Din 2013, Ramona preda cursuri la facultati de prestigiu din Romania: Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica – Academia de Studii Economice (ASE), Facultatea de Stiinte Economice - Universitatea „Valahia” Targoviste si Facultatea de Finante – Banci, Contabilitate si Administrarea Afacerilor – Universitatea „Titu Maiorescu”, cursuri prin intermediul carora studentii descopera cum isi indeplinesc firmele din Romania cele trei obiective majore ale implementarii unui sistem ERP: Organizare, Productivitate si Control. Cursul Pluriva le ofera studentilor imaginea completa cu privire la functionarea unei o afaceri ce utilizeaza un sistem ERP.

Pentru o dezvoltare profesionala continua, Ramona participa la cursuri de leadership & management, printre care se numara: Coaching@Work - Training Coaching pentru Manageri, Time@Work - Curs Time Management si PM@Work, organizate de Axioma Solutions.

Danut Cotet

Software Development Manager

 

Danut Cotet, Software Development Manager, s-a alaturat echipei Pluriva in anul 2011, ca Programator. Danut a absolvit Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti (ASE), specializarea Informatica Economica. In acelasi domeniu a absolvit si un program de masterat, tot la Facultatea de Cibernetica.

 

Dorinta de a deveni tot mai bun in ceea ce face l-a determinat pe Danut sa urmeze cursul de Management al Echipelor Performante organizat in cadrul CODECS, ce a durat un an de zile si a inclus patru module: Resurse Umane, Financiar, Marketing, Aprovizionare. Danut Cotet a urmat si cursurile acreditate de Time Management si Project Management, furnizate de compania de training Axioma Solutions. Activitatea lui in cadrul Pluriva este strans legata de trecerea la noua versiune 4.0 a sistemului Pluriva ERP, ce functioneaza 100% online si este disponibil pe orice dispozitiv de tip laptop, telefon sau tableta.

Allen Nedelcu

Marketing & PR Manager

 

Allen Nedelcu coordoneaza departamentul de Marketing & PR al Pluriva. S-a alaturat echipei in 2007, dupa mai multi ani de experienta in comunicarea Business-to-Business (B2B) intr-o companie multi-nationala.

Allen este absolvent al International Advertising Association (IAA) School of Marketing & Communications – Modulul al II-lea Avansat. El detine un Master in Teoria si Practica Editarii la Facultatea de Litere – Universitatea Bucuresti si a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din SNSPA.

 

Allen Nedelcu este responsabil de crearea si implementarea campaniilor de marketing, PR, marketing direct si de fidelizare a clientilor Pluriva ERP si de comunicarea social media. In definirea strategiilor de piata Pluriva, departamentul de marketing urmareste cu atentie eficienta campaniilor desfasurate si alege acele actiuni ce vor aduce cele mai bune rezultate (Return On Investment ridicat).

 

Allen Nedelcu gestioneaza relatia cu clientii si potentialii clienti ai companiei folosind sistemul de Customer Relationship Management (CRM) Pluriva.

Andreea Mircea

Customer Support Manager

Andreea Mircea face parte din echipa Pluriva din luna Octombrie 2015, coordonand echipa de suport a companiei Pluriva din luna septembrie 2018, avand functia de Customer Support Manager. Ea a absolvit Facultatea de Finante-Banci, Contabilitate și Administrarea Afacerilor, specializarea „Contabilitate si informatica de gestiune” din cadrul Universitatii Titu Maiorescu” Bucuresti.


Printre responsabilitatile Andreei, Customer Support Manager Pluriva ERP, se numara urmarirea solutionarii, in timp util, a solicitarilor de suport ale clientilor, prioritizarea cererilor primite si coordonarea activitatii departamentului.
Pentru Andreea, cheia succesului inseamna dezvoltare profesionala continua, prin invatare de lucruri noi in domeniu si participarea periodica la intalniri si discutii cu cei care utilizeaza, cu succes, solutia Pluriva ERP.
Cu zambetul pe buze si cu o atitudine pozitiva, alaturi de comunicarea directa si eficienta, Andreea isi pune intotdeauna amprenta asupra muncii sale si gaseste solutii pentru rezolvarea tuturor cererilor de suport.

Melania Gabriela Tudor

Operations Manager

 

Melania Gabriela Tudor face parte din echipa Pluriva de la inceputul anului 2019 si este Operations Manager. Melania este responsabila de toate operatiunile desfasurate de companie, avand ca obiectiv principal ca organizatia sa livreze clientilor produse si servicii de cea mai inalta calitate. Ea urmareste ca strategia de afaceri a firmei sa se concretizeze in activitati clare efectuate de catre membrii echipei. Impreuna cu Directorul General si cu echipa de management a Pluriva participa activ la indeplinirea obiectivelor de afaceri ale firmei. Melania coordoneaza eforturile companiei de imbunatatire continua a calitatii produselor si serviciilor si de utilizare a noilor tehnologii pentru a creste eficienta si profitabilitatea business-ului. Lucrand indeaproape cu echipele de implementare, suport, dezvoltare, vanzari si marketing Pluriva, colega noastra le asigura clientilor o experienta integrata in relatia cu compania.

 

Este in responsabilitatea ei ca angajatii Pluriva sa fie in permanenta informati cu privire la noile functionalitati ale aplicatiilor software, astfel incat clientii sa aiba intotdeauna acces la cele mai performante solutii disponibile.

 

Melania Tudor are o experienta de peste 12 ani in mediul corporatist multinational din domeniul IT. Inainte de a se alatura echipei Pluriva, a activat cu succes in roluri de consultant IT, trainer, project coordinator si project manager.

Detine certificarea Project Management Professional (PMP). Alte cursuri absolvite sunt: certificare Microsoft Project Professional, certificare evaluator proiect, formator - trainer, expert in accesarea fondurilor europene structurale si de coeziune. Detine un master in Managementul investitiilor in ecosisteme. A colaborat cu companii de top in managementul si implementarea unor proiecte de interes national, in sustinerea de cursuri si traininguri profesionale.