fbpx

Conferintele Pluriva ERP: Automatizarea proceselor de afaceri inseamna cresterea profitului. Subiectele abordate la conferintele din Bucuresti, Oradea si Constanta

Directori generali, antreprenori, directori de departament si consultanti au participat la cea mai mare serie de conferinte de automatizarea a proceselor afacerii din anul 2019 - „Automatizarea Proceselor si Profitabilitatea Afacerii. Afla cum obtii profit maxim in companie, prin automatizarea proceselor de afaceri”. Conferinta s-a desfasurat in trei orase din tara.

Evenimentul s-a adresat directorilor generali, managerilor din departamente precum vanzari, achizitii, productie, contabilitate si financiar, resurse umane, logistica sau depozitare care doresc sa reduca la minimum procesele consumatoare de timp si sa automatizeze toate operatiunile ce nu necesita interventie umana, avand ca rezultat cresterea profitabilitatii si a productivitatii angajatilor.

„Automatizarea Proceselor si Profitabilitatea Afacerii” – desfasurata in trei orase din tara

Conferinta „Automatizarea Proceselor si Profitabilitatea Afacerii” s-a desfasurat in Bucuresti, Oradea si Constanta, gratie interesului ridicat asupra subiectului in aceste zone. Automatizarea afacerii a devenit o preocupare favorita pentru tot mai multi manageri, automatizarea proceselor repetitive din companie fiind una din conditiile cheie pentru a livra produse si servicii de calitate, la costuri interne mai mici.

 

Conferintele au fost organizate sub forma unor dezbateri deschise, in cadrul carora am discutat despre cum isi desfasoara activitatea o companie ce functioneaza pe "pilot automat", cu fluxurile automatizate, de ce este nevoie de automatizarea fluxurilor de afaceri, in conditiile deficitului de personal de pe piata fortei de munca din Romania si despre punctele vulnerabile ale unui proiect de automatizare. A fost ocazia perfecta pentru schimburi de idei si networking cu alti +150 manageri si specialisti de top din tara prezenti la conferinta.

Consultanti de sisteme ERP specializati in automatizari de business, alaturi de manageri ai unor companii reprezentative pe piata din Romania, au fost speakeri in cadrul conferintei ”Automatizarea Proceselor si Profitabilitatea Afacerii”:

 

Mirela Pisică - Director Financiar, Dobrogea Grup

Nicușor Ipate - Sales Manager, Epack

Cătălina Ceaușu - Head of Human Resources Department Superbet

George Răuți - General Manager City Square Center

Miron Laurențiu - Managing Partner, Your Stuff

Ana Maria Spătărelu - Accounting Partner, BDO România

Anda Tuțică - Senior Manager, BDO Romania

Alina Alexandrescu - Expert contabil, Avangarde Contabilitate

Stela Rafte - Expert Contabil, Fundatia Baylor Marea Neagra

 

Fiecare a dezvaluit secretele succesului automatizarii fluxurilor de business din cadrul companiilor in care activeaza, cu ajutorul solutiilor software de tip ERP.

In Oradea, unul din speakerii conferintei a fost Craciun Pacurar, partener regional Pluriva, iar in le-a vorbit partenerilor Ionut Motoi, si el partener local.

Tot pe telefonul tau mobil ai acces si la rapoarte si analize in timp real, atat pentru vanzari si comenzi agenti, cat si pentru toate departamentele din companie. Suita de rapoarte si analize manageriale Pluriva, dezvoltate de consultantii nostri pe platforma Qlik Sense, functioneaza si pe dispozitivele mobile. Rapoartele Pluriva sunt concepute special pentru managerii mereu in miscare, puternic implicati in activitatea companiei pe care o conduc. Iata in filmul de mai jos ce inseamna rapoarte pe mobil:

“Ca manager al departamentului de resurse umane din cadrul companiilor din grupul Superbet, ma ocup de administrarea resurselor umane si activitatea de Payroll pentru aproximativ 4.000 de angajati. Cea mai importanta cerinta a noastra a fost sa avem o baze de date globala, in care sa putem identifica angajatul, veniturile lui si beneficiile dupa CNP, fara a fi nevoie sa accesam toate companiile din grup. Pluriva ERP – modulele de resurse umane ne furnizeaza o baza de date in care se regasesc toate informatiile despre angajati. Pluriva ERP este o solutie completa de automatizare a departamentului de resurse umane. Cu ajutorul modulului de self service – Portal Angajat, salariatul nostru isi descarca singur adeverintele, contractele de munca sau alte documente atasate dosarului de personal.”

Catalina CeausuHR Manager, Superbet

„In mediul de afaceri romanesc, puternic concurential, afectat de mai multi ani de un deficit de personal calificat, automatizarea proceselor din companii a devenit o conditie obligatorie pentru pastrarea competitivitatii in afaceri.”

Prin intermediul seriei de conferinte „Automatizarea Proceselor si Profitabilitatea Afacerii” am impartasit participantilor secretele privind modul in care automatizarea fluxurilor de business, eliminarea activitatilor manuale, repetitive reprezinta strategia castigatoare pentru cresterea competitivitatii afacerii si pentru protejarea profitabilitatii. Evenimentele au fost de un real succes, astfel ca am decis sa continuam seria conferintelor si in perioada urmatoare, in mai multe orase din tara.

Georgian RosuGeneral Manager, Pluriva

Seria conferintelor Pluriva va continua. Unii dintre cei mai experimentati consultanti de sisteme ERP, alaturi de manageri ai unor companii reprezentative pe piata din Romania vor raspunde celor mai des intalnite intrebari legate de beneficiile implementarii componentelor ERP in Romania.

Prezentare personalizata pe structura dumneavoastra de business

In cazul in care nu ati putut ajunge la niciuna din conferintele ”Automatizarea Proceselor si Profitabilitatea Afacerii”, va invitam sa programati o prezentare cu unul din consultantii Pluriva ERP la telefon: +4 037 214 92 04 sau e-mail: office@pluriva.com.

Iata cateva fotografii reprezentative de la conferintele Pluriva ERP „Automatizarea Proceselor si Profitabilitatea Afacerii”:

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Articole similare