fbpx

 

Rezervă-ți locul la conferința Pluriva ERP. Speaker principal: Daniel Burcut, Regional Partner 

Start Live Pluriva ERP. Sisteme software avansate pentru controlul afacerii

Cel mai important eveniment al anului în domeniul ERP

 

Vă invităm la conferinta ”Start Live Pluriva ERP. Sisteme software avansate pentru controlul afacerii” - eveniment dedicat directorilor generali, antreprenorilor, directorilor operationali, managerilor de departamente si tuturor celor preocupati de identificarea celor mai performante solutii software pentru controlul si organizarea afacerii. Participarea la conferința ERP este gratuită, în limita locuri disponibile.

 

Nou! Șase speakeri de top se alătură conferinței din Cluj Napoca, 22 mai. Evenimentul va beneficia de participarea managerilor unor companii reprezentative din mai multe domenii de activitate: distribuție, producție, servicii profesionale.

 

In data de 22 mai 2024, la Hexagon Offices din Cluj Napoca, vom prezenta instrumentele software ERP pentru dezvoltarea afacerii, utilizate deja de +1.750 de companii din România pentru organizarea și eficientizarea operațiunilor zilnice.

 

Principalele subiecte abordate în cadrul conferinței Start Live Pluriva ERP - Cluj Napoca:

 Soluții software avansate  de tip ERP, pentru controlul afacerii.

 Etapele unei implementării ERP de succes și modul în care obțineți dezvoltarea profitabilității afacerii prin utilizarea soluției ERP.

 Cum decurg implementările Pluriva ERP și care sunt principalele beneficii obținute de utilizatori - aflați din prezentările susținute de managerii a trei companii ce utilizează Pluriva ERP.

Analize BI - Business Intelligence & ”Ziarul de dimineață al managerului” - esențiale pentru urmărirea afacerii, folosind laptopul, tableta sau telefonul mobil.

 Impactul schimbărilor legislative în domeniul fiscal-contabil în România: eFactura, eTransport, SAF-T.

Obținerea avantajului competitiv în mediul puternic concurențial din România, prin implementarea soluțiilor software performante de tip ERP.

 Fluxurile Pluriva ERP & suita de soluții software SFA, WMS, HCM, CRM.

 Varianta optimă pentru implementare ERP: OnPremise vs. SaaS (Cloud – Software as a Service)

 

 

 

Daniel Burcut - Key Speaker al Conferinței Start Live Pluriva ERP

 
Daniel Burcut, coordonatorul biroului regional Pluriva din Cluj Napoca, este unul dintre cei mai experimentati consultanti ERP in implementarea de solutii informatice de business pentru controlul si organizarea afacerii. 
 
De peste 18 ani, Daniel Burcut livreaza proiecte de implementare ERP & BI pentru companii din diferite domenii de activitate: distributie, productie, servicii, eCommerce, contabilitate. Daniel le ofera managerilor generali, antreprenorilor, directorilor operationali si de departamente instrumentele software necesare pentru controlul afacerii si pentru a lua decizii cu impact financiar pozitiv. Daniel Burcut susține cursul de Gestiunea afacerilor folosind sisteme ERP pentru studenții de la Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica – Academia de Studii Economice (ASE).

Agenda conferinței Pluriva ERP

08:30 - 09:00 Primirea participanților si Welcome coffee

09:00 - 09:15 Deschiderea evenimentului & Mesajul introductiv

09:15 - 10:30 Planificarea, selecția și implementarea cu succes a sistemului ERP din companie, pentru controlul afacerii

 

Daniel Burcut, Regional Partner:

• Când are nevoie o companie antreprenorială de implementarea unui nou sistem ERP?

• Cum îți alegi sistemul ERP potrivit?

• Ce obiective trebuie să îți stabilești când începi o implementare ERP?

• Care sunt etapele de implementare Pluriva ERP?

• Ce personajele cheie există într-o implementare ERP și ce roluri au?

• Ce chei de control al afacerii obțin managerii în urma implementării ERP?

 

Controlul avansat al proceselor organizației prin implementarea unui sistem ERP - prezentare susținută de Alexandra Totoreț - Business Consultant & CEO, New Peaks

10:30 - 10:45 Coffee Break – Va invitam la discuții & networking.

10:45 – 12:00 Soluții inovatoare pentru controlul și dezvoltarea afacerii folosind Pluriva ERP

 

Organizare, Productivitate și Control folosind sistemul integrat Pluriva ERP - prezentare susținută de Georgian Roșu, General Manager Pluriva

 

Daniel Burcut, Regional Partner:

• Fluxurile Pluriva ERP & Soluții SFA, WMS, HCM, CRM

• Construirea unui sistem de lucru bazat pe proceduri interne

• Varianta optimă pentru implementare ERP: OnPremise vs. SaaS (Cloud – Software as a Service)

• Analize Business Intelligence – aplicația QlikSense

• Studii de caz – implementări Pluriva ERP în diferite verticale de business: distribuție, producție, servicii, eCommerce, contabilitate

Studii de caz sistem ERP prezentate în cadrul conferinței:

 

Cum a ajuns PP Protect Security, una din cele mai mari firme de securitate din Romania, la un nivel înalt de profesionalizare a întregii echipe. Aurelia Cristea – Director General, PP Protect Security
Organizarea și planificarea fluxurilor de producție mobilă. Alexandru Hațegan - Tehnical Manager, Savini Due 
Automatizare, Automatizare, Automatizare. Construirea fluxurilor logistice și operaționale automatizate în domeniul distribuției de produse pentru bebeluși și copii. Cosmin Daraban – Director General, Senses - BebeBrands
Start Live 2024 Pluriva ERP (proiect început in luna decembrie '23). Emilian Cifor – CFO, Hidronic

Invitați speciali conferință:

Georgian Roșu - General Manager Pluriva

 

Georgian Roșu, unul din cei mai experimentați antreprenori români în domeniul soluțiilor software de afaceri, General Manager Pluriva, se alătură evenimentului în calitate de speaker. El le va vorbi participanților despre Organizare, Productivitate și Control folosind sistemul integrat Pluriva ERP.

 

Georgian Roșu a înființat compania de software Pluriva în anul 1998. Este arhitectul soluției Pluriva ERP, utilizată de peste 1.800 de firme din diverse domenii de activitate: distributie, productie, retail, servicii, eCommerce, contabilitate. Georgian este speaker la conferințe de afaceri și prezență activă în media. Sub coordonarea lui Georgian, compania a lansat inițiativele academice Pluriva ce pregătesc viitori specialiști în domeniul IT. Din dorinta de a oferi mediului de business romanesc acces la cele mai bune practici cu privire la sistemele informatice de business, Georgian Roșu a coordonat traducerea si publicarea in limba romana a unei carti internationale despre ERP, best-seller in topurile Amazon, „ERP MODERN. Alegerea, implementarea & utilizarea sistemelor informatice de business”. Cartea este o premiera editoriala, reprezentand prima traducere in limba romana a unei carti despre ERP. 

Alexandra Totoreț - Business Consultant & CEO, New Peaks

 

Alexandra Totoreț se alătură evenimentului nostru și le va vorbi participanților despre Controlul avansat al proceselor organizației prin implementarea unui sistem ERP.

 

Alexandra are o experiență de peste 15 ani in crearea si implementarea sistemelor software ERP. In anul 2017, a infintat compania New Peaks si ofera servicii de consultanta de business, project management, implementare ERP si alte solutii software.

 

Alexandra ajuta antreprenorii pasionați să planifice, să organizeze, să opereze provocările de zi cu zi în procesele lor de afaceri, monitorizarea aspectelor cheie și asigurarea unei tranziții fără probleme către un proces de afaceri prietenos prin furnizarea de solutii software.

Rezervă-ți locul la conferința Pluriva ERP de miercuri 22 mai, ora 09:00

Pentru înscrieri, vă rugăm să trimiteți un email pe adresa madalina.popescu@pluriva.com sau să completați formularul de mai jos:

Unde: Cluj Napoca, Sala Hexagon Office

 

Cand: 22 mai, incepand cu ora 09:00

Pluriva - compania românească de soft ERP

Pluriva este o companie românească de dezvoltare de software, fondată în anul 1998 de către antreprenori români şi a început activitatea cu doar trei persoane care se ocupau de dezvoltarea aplicaţiei şi de implementarea ei, un program software de contabilitate şi gestiune dedicat depozitelor.


În portofoliul Pluriva, regăsim companii precum Dobrogea Grup, Lensa, OTI Group, Jerry's Pizza, TipTop, Zipper, Savini Due, Hofigal, Agropan, Sartorom, Global Technical Services, Euromedia, Unior Tepid, Valmand, Vest Trade Consulting - Alaska, Centrul Medical Monza, Romprest, Vectra, Atalian Romania, Netopia, Profi Print, Smartree, Lazar Company, Grupul de firme Optiplus, Laropharm, Maristar, Leonidas, Ecotic, Frigotehnics, Expomob, Axabio Medical, Proenerg, NKsmart, Electrictelecom, Agromad, Novaintermed, Elta.

 

Biroul regional Pluriva ERP din Transilvania are sediul la Cluj Napoca și livreaza servicii de management de proiect ERP, implementare, configurare, training, dezvoltare eCommerce, contabilitate si mentenanta.

În portofoliul biroului Pluriva ERP din Cluj se numără: