fbpx

Noutățile Pluriva ERP martie 2020: Automatizarea vânzărilor și dezvoltarea prezenței web cu ajutorul Portalului Client B2B – Pluriva ERP

Pluriva este mai mult decât un furnizor de aplicații integrate de tip ERP & HCM, este un partener pe termen lung, ce și-a propus să ajute managerii din România să pună în practică ideile de dezvoltare și automatizare a afacerii.

Noi funcționalități pentru Portalul Client Pluriva ERP – B2B

lucru in echipa la birou

Modulul Portal Client Pluriva ERP, instrumentul Business 2 Business (B2B) pentru administrarea online a relației cu clienții, a fost completat recent cu funcționalități de plată facturi online direct din portal. În Portalul B2B, clienții dvs. se pot conecta, pe bază de nume de utilizator și parolă proprii și au acces la anumite operațiuni și informații – așa cum le definiți dvs. accesul: căutare produse, plasare comenzi, vizualizare informații financiare, cereri de service, vizualizare și descărcare facturi sau atașare documente. Datele afișate în Portal sunt preluate din modulele operaționale Pluriva ERP: Vânzări, Cumpărări, Stocuri, Aprovizionare, Financiar, Suport și Mentenanță.

 

Portalul Client Pluriva ERP a fost completat recent pentru ca dvs. să le puteți oferi clienților posibilitatea să își achite facturile către dvs. direct din Portal. Prin conectarea în Portalul B2B, clienții văd facturile ce le-au fost emise, fac click pe factura dorită și se deschide interfața de plată cu cardul a facturii – grație integrării dintre Pluriva ERP și procesatorul de plăți Netopia. După achitarea facturii sau a facturilor de către client, informația de plată ajunge în portal, iar facturile își modifică statusul în ”Achitat”.

Creșterea eficienței fluxului logistic de aprovizionare cu ajutorul automatizărilor de generare documente și de control al costurilor

Pe întreg fluxul logistic de aprovizionare, stocare și livrare am construit noi funcționalități de automatizare a operațiunilor efectuate de către utilizatori:

 

În fluxul de aprovizionare, pe baza unei comenzi către furnizor, puteți genera și trimite prin email comanda către client, iar pe baza facturii furnizor, generați automat factura către client.

Pentru o analiză riguroasă a costurilor totale de aprovizionare cu marfă de la furnizori, în modulul de Cumpărări, la comenzile către furnizori obțineți costul total de achiziție format din costul mărfii, costul de transport și taxele vamale. Înainte de plasarea comenzii, în faza de analiză a eventualilor furnizori disponibili, comparați costurile complete pentru fiecare furnizori în parte.

Pentru produsele din nomenclator, puteți defini valori multiple ale taxelor vamale, în funcție de țara de origine. Aceste taxe vor avea impact asupra costurilor totale de aprovizionare la furnizor.

Contractul client poate fi generat automat în format PDF sau DOCX și din ofertă client, în baza unei simple operații.

Pe rețetele definite în modulul de Stocuri, aveți opțiunea de preluare automată a ultimului preț de intrare.

Sarcini recurente pe echipamente & Flux simplificat de aprobare activități de service

Tot mai multe companii care folosesc sistemul Pluriva ERP ne-au solicitat implementarea fluxurilor de administrare a unor echipamente sau asset-uri interne. Aceste operațiuni sunt administrate cu ajutorul modulelor de Suport și Mentenanță – cuprinse în categoria de module de Vânzări și Servicii. Ne bucurăm să anunțăm noi funcționalități pentru fluxurile de gestiune echipamente:

 

Cu ajutorul sarcinilor recurente, disponibile atât la nivel de contract de service cât și de echipament, puteți defini solicitări de intervenție service generate automat, la intervale de timp pre-stabilite, pe o anumită perioadă.

Pentru activitățile de service introduse de tehnicieni, dar care necesită aprobarea unui manager, notificările trimise automat prin email includ link-urile de aprobare sau respingere activitate. Prin click pe link-ul din email, se deschide direct activitatea introdusă.

Generarea automată deviz client și comandă client direct din activitatea de suport de tip ”intervenție”. Tehnicianul constată defecțiunea și identifică piesele de schimb necesare pentru remedierea defecțiunii. La adăugarea activității, se poate genera automat și comanda către client (deviz de lucrare) – pentru ca acesta să o aprobe în mod formal.

Declarația Intrastat

Generarea Declarației Intrastat

Pentru generarea declarației Intrastat, atât la vânzare cât și la achiziție, au fost adăugate în aplicația ERP câmpurile: Condiții livrare externă, Modalitate de transport, Țară expediție, Țară origine.

Inițiativele academice Pluriva continuă în 2020 cu seminariile dedicate modulelor de Contabilitate

Cursurile universitare susținute de consultanții Pluriva la Universitatea Valahia din Târgoviște și la Universitatea Ovidius din Constanța continuă și în 2020 cu seminariile dedicate modulele de Contabilitate & Financiar. După terminarea vacanței studențești dintre semestre, am reluat cursurile săptămânale desfășurate sub titulatura: „Organizare, Productivitate si Control. Administrarea afacerii utilizand sistemul informatic integrat Pluriva ERP”.

Cursuri Pluriva ERP

Studentii participanti la curs descopera, cu ajutorul specialistilor Pluriva ERP, cum isi indeplinesc firmele din Romania cele trei obiective majore ale implementarii unui sistem ERP: Organizare, Productivitate si Control. Cursul Pluriva le ofera studentilor imaginea completa cu privire la functionarea unei o afaceri ce utilizeaza un sistem ERP. Principalele componente ale cursului sunt: Vanzari, Achizitii, Gestiune Stocuri, Productie, Proiecte, Contabilitate, Resurse Umane si Salarizare si Business Intelligence. Trainerii Pluriva aduc in sala de curs o parte din experienta lor, acumulata in cele peste 1.300 de proiecte ERP la firme din diferite domenii de activitate: distributie, servicii, retail, proiecte, productie sau service. Cursul a fost conceput de catre specialistii Pluriva plecand de la organizarea activitatilor cele mai frecvente dintr-o firma: Prospectare clienti, Achizitii, Gestiune Stocuri, Vanzari, Productie, Proiecte, Contabilitate, Resurse Umane si Salarizare. Cursantii invata sa priveasca firma din perspectiva unui manager, sa stie care sunt cele mai relevante rapoarte si analize de business, sa inteleaga cum trebuie interpretate aceste rapoarte si cum sa ia decizii pe baza lor.

Articole similare