fbpx

Actualizarea Declaratiei 394 în Pluriva ERP prin includerea informațiilor despre Persoanele Afiliate

Scurt ghid cu pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru ca informatiile sa ajunga in declaratie.

Declarația 394 a fost actualizată în sistemul Pluriva privind obligativitatea raportarii in cazul in care firma efectueaza operatiuni comerciale cu Persoane Afiliate, clienți și/sau furnizori. Începând cu luna octombrie 2020 se va depune Declarația 394 în noua versiune, aferentă tranzacțiilor lunii septembrie. Aplicația integrată Pluriva ERP este deja modificată pentru a genera declarația în noul format.

Pentru o companie, Persoanele Afiliate reprezintă persoanele fizice sau persoanele juridice care, în mod direct sau indirect, dețin cel puțin 25% din valoarea parților sociale sau a drepturilor de vot.

Ce aveți de făcut în aplicație

În cazul în care printre clienții sau furnizorii dvs. se regăsesc Persoane Afiliate, va trebui să îi marcați ca atare, astfel încât informația să ajungă în declarație. Pentru a marca o persoană fizică sau juridică drept Persoană Afiliată, veți utiliza bifa nou creată în modulul Pluriva ERP și anume: Contabilitate - > Liste - > Parteneri.

img_screenshot

Începând din luna octombrie 2020, D394 emisă din programul Pluriva ERP va include informațiile solicitate cu privire la partenerii afiliați.

img_screenshot2

Informații suplimentare

Pentru informații și solicitări referitoare la actualizarea D394 și la modul de marcare a partenerilor, puteți contacta departamentul de suport - 037 214 92 04 / Suport_ERP@Pluriva.com, conform contractului dvs. de servicii de suport.

Articole similare