fbpx

La 10 ani de la începutul inițiativelor academice Pluriva, o nouă generație de studenți finalizează cursul de sisteme ERP susținut de consultanții Pluriva la Universitatea Valahia din Târgoviște

Promoția 2023 a cursului de Sisteme ERP, „Organizare, Productivitate si Control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP”, a susținut examenul în data de 31 martie și a și a primit diplomele de finalizare cu succes a cursului.

O nouă promoție a cursului de Sisteme ERP, „Organizare, Productivitate si Control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP”, a susținut examenul de absolvire și a primit diplomele de finalizare cu succes a cursului. Acest curs este singurul de sisteme ERP organizat în cadrul facultăților cu profil economic din Romania si a fost susținut pentru studenții Universității Valahia în perioada noiembrie 2022 – martie 2023. Ceremonia de absolvire marchează finalizarea programului de formare a studenților, ce a avut ca scop pregătirea tinerilor pentru a deveni specialiști în sisteme ERP.

 

Cursurile Pluriva ERP sunt concepute pentru a oferi studenților o pregătire completă în ceea ce privește sistemele ERP și utilizarea lor în business. Aceste sisteme sunt esențiale pentru a gestiona și monitoriza activitățile operaționale ale unei companii, precum producția, achizițiile, vânzările, contabilitatea sau resursele umane. Aceste sisteme software pot fi personalizate în funcție de nevoile specifice ale fiecărei companii, ceea ce face ca specialiștii în sisteme ERP să fie foarte căutați pe piața muncii.

 

Al zecelea an de cursuri de sisteme ERP

Absolvenții cursurilor Pluriva ERP de la Universitatea Valahia din Târgoviște sunt pregătiți să își înceapă cariera în acest domeniu, având cunoștințe solide despre arhitectura și funcționarea sistemelor ERP, precum și abilități practice în implementarea și gestionarea acestora. Cu o astfel de pregătire, aceștia vor fi capabili să își găsească locul pe piața muncii, sau chiar să își înceapă propriul lor business în acest domeniu.

 

Diplomele au fost înmânate de către Conf. univ. dr. Maria Cristina Ștefan, Decanul Facultății de Științe Economice – Universitatea ”Valahia” Târgoviște, Prof. univ. dr. habil. Gabriel Croitoru, Universitatea ”Valahia” Târgoviște, Georgian Roșu – General Manager Pluriva și Melania Tudor – Operations Manager Pluriva.

 

Prin parteneriatul cu Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Valahia” Târgoviște, Pluriva a introdus cursul de Gestiunea afacerilor folosind sisteme ERP pentru studenți. Cursul durează un an universitar si este susținut de către consultanții de implementare sistem ERP din Pluriva. 

 

Inițiativele academice Pluriva au început in anul 2013, prin organizarea primului curs universitar. De la startul primului curs universitar Pluriva, in luna octombrie 2013, peste 600 de studenți au absolvit cursul de sisteme ERP organizat de Pluriva si au primit diplome din partea noastră. O parte din acești absolvenți fac deja parte din comunitatea extinsă Pluriva ERP și lucrează fie pentru compania noastră, fie pentru firme ce utilizează sistemul integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP. Studenții participanți la curs descoperă, cu ajutorul specialiștilor Pluriva ERP, cum își îndeplinesc firmele din Romania cele trei obiective majore ale implementării unui sistem ERP: Organizare, Productivitate si Control. Cursul Pluriva le oferă studenților imaginea completa cu privire la funcționarea unei afaceri ce utilizează un sistem ERP.

 

Felicitări tuturor absolvenților, mulțumim partenerilor noștri de la Universitatea Valahia.

 

Iată câteva fotografii din timpul ceremoniei de astăzi, 31 martie 2023:

 

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Articole similare