Conferinta Pluriva la Cluj Napoca: „Ticket Resolved” – 18 noiembrie 2015, Hotelul Central

Bucuresti, 02 noiembrie 2015. Luna noiembrie vine cu cel mai important eveniment ERP! – Pluriva organizeaza „Ticket Resolved: Un nou mod de organizare a activitatii de service si mentenanta echipamente. Demonstratie LIVE”. Conferinta se va desfasura in data de 18 noiembrie 2015, la Hotelul Central din Cluj Napoca si se adreseaza Managerilor de Service, Directorilor Tehnici, Directorilor Generali si Managerilor de Mentenanta si Interventii Echipamente.

Demonstratie live

Evenimentul va fi sustinut de catre Daniel Burcut, Regional Partner Pluriva in zona Transilvania si Project Manager de implementare ERP. In cadrul conferintei, Daniel Burcut va efectua o Demonstratie live, in sistemul Pluriva ERP, a modului in care companiile isi organizeaza eficient interventiile de service si planurile de mentenanta, scapa de hartii si beneficiaza de rapoarte complete. Participarea la eveniment este gratuita, in limita locurilor disponibile. Toti participantii la „Ticket Resolved: Un nou mod de organizare a activitatii de service si mentenanta echipamente” vor primi, la sfarsitul demonstratiei, cate un cont demo personalizat al solutiei Pluriva ERP – valabil 45 de zile.

Speaker principal „Ticket Resolved” – Daniel Burcut

Daniel Burcut este unul dintre cei mai experimentati consultanti in configurarea si implementarea de solutii software in companii ce distribuie sau ofera servicii pe echipamente, utilaje sau aparate. Din anul 2006, Daniel este manager de proiect de implementare ERP si ii ajuta pe coordonatorii de service si lucrari sa-si eficientizeze activitatea, sa controleze situatia echipamentelor si sa-si genereze automat toate documentele de service si interventii.

„Specialisti de top”

„Ii invit pe toti specialistii in mentenanta echipamente, service si suport sa ni se alature la evenimentul <<Ticket Resolved: Un nou mod de organizare a activitatii de service si mentenanta echipamente. Demonstratie LIVE>> si sa descopere modul concret in care pot sa scape de 99% din hartiile actuale si sa obtina controlul afacerii. Conferinta reprezinta si o ocazie perfecta pentru un schimb de idei cu specialisti de top din acelasi domeniu de activitate.”Daniel Burcut, Regional Partner Pluriva in zona Transilvania si Project Manager de implementare ERP.

Demostratia live va fi realizata folosind sistemul Pluriva ERP, modulele de Mentenanta, Suport si Proiecte. Pluriva ERP este un sistem integrat de gestiune a afacerii, utilizat de peste 500 de companii de distributie, retail, productie si servicii profesionale.

Cum ma inscriu?

Pentru inscrieri la „Ticket Resolved” si pentru agenda detaliata, accesati pagina evenimentului: http://www.plurivaerp.com/portfolio-view/ticket-resolved-un-nou-mod-de-organizare-a-activitatii-de-service-si-mentenanta-echipamente/

Daniel articol pagina - pluriva
.