Ponei, parade si concursuri spectaculoase: Pluriva este partener al evenimentului KARPATIA Pony Show – 27-28 mai, Domeniul Cantacuzino – Floresti

Bucuresti, 25 mai 2017. Pluriva sustine evenimentul hipic Karpatia Pony Show, ce se va desfasura in perioada 27-28 mai pe Domeniul Cantacuzino – Floresti. Acest eveniment se adreseaza in special familiilor cu copii si iubitorilor de cai de orice varsta si va include competitii, jocuri si prezentari de ponei, probe de obstacole, dresaj si cross-country dedicate sportivilor adulti mai putin experimentati.

Sambata, 27 mai, accesul publicului va fi permis incepand cu ora 10:30, iar de la ora 11 va avea loc prezentarea raselor de ponei si masuratoarea oficiala a poneilor.

Domeniul Cantacuzino Floresti

Domeniul Cantacuzino Floresti este situat in apropierea statiunilor turistice din Prahova, la doar o ora de Bucuresti sau de Brasov. Pe langa spectacolul ecvestru, spectatorii vor avea posibilitatea sa se initieze in arta calariei si sa petreaca impreuna cu prietenii ori familia un week-end intr-un cadru destins si relaxat cu zone special amenajate de food & entertainment. Copiii se vor bucura si ei de jocuri, ateliere creative si concursuri surpriza. Printre cele mai asteptate activitati se numara: concursuri de frumusete pentru ponei, concursuri de impletit coame, parade ale poneilor. Se vor prezenta ponei spre vanzare.
Sectiunile dedicate profesionistilor au rolul de a pregati concurentii pentru deja cunoscutul Karpatia Horse Show ce va avea loc in toamna, in 29 septembrie – 01 octombrie tot pe Domeniul Cantacuzino.

Pluriva la Karpatia Pony Show

Echipa Pluriva face parte, cu mic – cu mare, din publicul evenimentului Karpatia Pony si va urmari performantele concurentilor. De patru ani suntem partener principal al competitiei Karpatia Horse si ne bucuram sa regasim valorile comune cu aceasta competitie: performanta, profesionalismul si eforturile sustinute pentru a ajunge la ele.

Pentru a fi la curent cu noutatile evenimentului, urmareste-ne pe:

Te asteptam sa petrecem impreuna un weekend la mosie, in ambianta eleganta data de lumea fascinanta a echitatiei!

karpatia pony show - mai 2017