Pluriva Sales Tools Constanta: Noi sisteme IT pentru cresterea afacerii, 14 iulie, Hotel IBIS

Bucuresti, 22 iunie 2016. Pluriva organizeaza conferinta ”Noi sisteme IT pentru cresterea afacerii: Pluriva Sales Tools”. Demonstratia Live se va desfasura in data de 14 iulie 2016, la Hotelul IBIS din Constanta. Evenimentul este organizat de catre partenerul regional Pluriva din judetele Constanta si Tulcea, PharmEc Software. 

Aceasta conferinta este dedicata managerilor de vanzari, managerilor generali si tuturor celor ce sunt responsabili cu organizarea fluxului de vanzari in cadrul companiilor lor si va fi sustinuta de catre Ionut Motoi, partener Pluriva in zona Constanta – Tulcea si de catre Marius Pascu si Ramona Bobocea – doi dintre cei mai experimentati consultanti ERP in implementarea de solutii integrate de gestiune a afacerii si de rapoarte manageriale.

In cadrul evenimentului, Marius va efectua o Demonstratie live, in sistemul ERP, a modului in care companiile isi organizeaza fluxul de vanzari, Prospectarea pietei; Mobile sales force; Ofertare; Politici comerciale; Facturare; Incasari; Vanzari repetate. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Constanta - website

De ce sa participi?

  • Te alaturi astfel celor peste 75 de specialisti in vanzari si marketing din Constanta si Tulcea asteptati la „Pluriva Sales Tools” – schimb de idei cu profesionisti ce au aceleasi interese.
  • Vei afla cum poti sa cresti volumul si profitabilitatea vanzarilor online si offline si sa te asiguri ca facturezi toate produsele livrate si toate serviciile prestate.
  • Vei descoperi cum poti creste volumul de clienti prin utilizarea unui sistem CRM.
  • Vei afla cum sa iti extinzi afacerea prin deschiderea de noi canale de vanzare: Portal Business-to-Business; Magazin online – eCommerce; Integrare Exchange Data Interface (EDI).
  • Vei putea sa ii intrebi chiar pe Ionut Motoi, Marius Pascu si pe Ramona Bobocea despre cele mai bune practici in domeniu.

Pentru Agenda completa & Inscrieri, te invitam pe pagina evenimentului.