Pluriva – partener al concursului hipic Karpatia Horse Trials – Domeniul Cantacuzino Floresti, 9-11 octombrie

Bucuresti, 25 septembrie 2015. Pluriva se bucura sa fie si anul acesta partenerul Karpatia Horse Trials, competitie internationala unde talentul, disciplina, experienta si focusul pe rezultat sunt parametri importanti ai successului.

Karpatia Horse Trials, eveniment hipic internațional, va recrea și anul acesta splendoarea și frumusețea de altădată a celebrului Domeniu Cantacuzino din Florești, județul Prahova. Propunându-și să instituie o tradiție în acest spațiu, Fundația Cantacuzino Florești și Asociația Ecvestră Hipohouse  vor  deschide și în 2015 o ușă către vremurile de prestigiu din România: competiţii ecvestre, plimbări cu trăsura şi cu poneii, paradă de ogari şi costume de epocă.

Ce aduce nou editia a doua

Ediția a doua a evenimentului Karpatia Horse Trials vine cu o serie de noutăți: pentru prima oară din 2003 în România, se va desfăşura, alături de categoriile de o stea și de două, Concursul Complet 3 stele, calificativ pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016. Astfel, Karpatia Horse Trials îi va încânta pe iubitorii de echitație cu un Concurs Complet Internațional CIC 1*, CCI 2* și CCI 3* (în probele de dresaj, obstacole, cross-country) şi cu un Concurs demonstrativ atelaje cu doi și patru cai (în probele dresaj, maraton şi conuri). De asemenea, va avea loc și un concurs de nivel redus destinat debutanților, precum și finala Campionatului Național de Concurs Complet, categoria 1 stea.

Dacă aţi fost şi anul trecut, veţi observa îmbunătăţiri semnificative pe Domeniu: parcul a fost curăţat de vegetaţia în exces, fiind acum ideal pentru plimbări. Palatul Micul Trianon, această bijuterie arhitecturală, concepută de arhitectul I.D. Berindey, este în curs de reabilitare şi, pentru aceasta, Fundația Cantacuzino Florești a organizat un concurs de idei destinat exclusiv arhitecților sau birourilor de profil, cu scopul selectării celor mai bune propuneri de intervenție. Câștigătorii concursului de arhitectură vor fi anunțați la finalul ediției din acest an a competiției ecvestre.

Accesul la Karpatia Horse

Evenimentul este conceput astfel încât să ofere o gamă cât mai variată de activităţi, pentru toate vârstele. Poţi veni singur, cu prietenii, cu familia sau copiii, şi nu te vei plictisi. Pe Domeniu vei avea ocazia să cunoşti un alt tip de lume, mai rafinată, mai diversă, cu care vei putea să împărtăşeşti sau să descoperi pasiunea pentru echitație.

Pe 9 octombrie, accesul este gratuit, pe 10 și 11 octombrie, accesul se face pe baza de bilet sau abonament, iar copiii sub 10 ani au acces gratuit însoţiţi de un adult.

Pentru a fi la curent cu noutăţile evenimentului, urmăreşte-ne pe:

Te aşteptăm să petrecem împreună un weekend la moşie, în ambianţa elegantă dată de lumea fascinantă a echitaţiei!

macheta KHT 2015 - pt email