O noua intalnire a partenerilor Pluriva

La inceputul lunii iunie Pluriva a organizat la Berca, judetul Buzau, intalnirea trimestriala a partenerilor din tara.

Intalnirea s-a concentrat asupra modului de eficientizare a serviciilor oferite clientilor si de analiza a proiectelor aflate in derulare.

In cadrul sedintei au fost prezentate realizarile companiei din prima jumatate a anului, noile functionalitati ale aplicatiilor soft din portofoliu si au fost discutate rapoartele de activitate ale reprezentantilor in teritoriu. Un punct de interes pentru toti partenerii a fost previzionarea modului in care compania depaseste dificultatile ce pot aparea in aceasta perioada de criza si care ar putea influenta in mod direct sau indirect activitatea Pluriva si mediul in care aceasta actioneaza.

Managerul General al Pluriva a trecut inrevista noile implementari de software realizate cu succes, precum si noile parteneriate incheiate. Partenerii din tara au avut ocazia de a se familiariza cu proiectele care vor fi demarate pana la sfarsitul anului si de a-si declara interesul pentru implicarea activa in desfasurarea lor.

Pentru ca Pluriva se implica in dezvoltarea profesionala a angajatilor sai, in cadrul intalnirii li s-a recunoscut meritele in mod oficial acelor membrii ai echipei care au obtinut noi certificari, care au realizat implementari record pentru programele soft sau care au reusit incheierea unor contracte importante cu parteneri cheie.