Morgan SOL isi implementeaza soft-ul HR Pluriva HCM pentru furnizarea de servicii clientilor

Bucuresti, 07 aprilie 2016. Morgan SOL, furnizor de servicii de consultanta, calcul salarial, administrare personal, recrutare si selectie, a ales sa implementeze soft-ul HR Pluriva HCM (Human Capital Management) pentru a-l utiliza la livrarea de servicii catre clienti. Pentru implementarea modulelor de Administrare Personal si Salarizare din programul de resurse umane Pluriva HCM, Morgan SOL a ales varianta de licentiere SaaS (Software as a Service), in care aplicatia este gazduita pe infrastructura IT Pluriva si accesata de catre utilizatori online, folosind calculatoare, tablete sau telefoane mobile.

Morgan sol

Furnizor de servicii de Payroll & HR Outsourcing

Morgal SOL este o companie de servicii de Payroll & HR Outsourcing infiintata in anul 2007. Sediul companiei este in Bucuresti. Morgal SOL furnizeaza servicii de Salarizare & Administrare personal, Consultanta Resurse Umane, Recrutare & Selectie. In portofoliul de clienti Morgan Sol se regasesc clienti din variate domenii precum financiar (leasing si recuperari de creante), agribusiness, media si publicitate si automatizari industriale,comert, federatii sindicale, curierat, reciclare, edituri.

Implementare soft resurse umane Pluriva HCM si solutie de rapoartare

Pentru furnizarea de servicii de servicii de Payroll & HR Outsourcing clientilor, Morgan Sol isi implementeaza urmatoarele module din programul de resurse umane Pluriva HCM: Administrare Personal, Salarizare si Portal Angajat. Sistemul de rapoarte si analize implementat se bazeaza pe rapoartele de tip pivot Business Intelligence Pluriva: situatii, analize si grafice ce acopera activitatea departamentului de resurse umane si salarizare. Portal Angajat este un sistem online in care salariatii se conecteaza pe baza de nume de utilizator si parola proprii pentru a solicita sau aproba cereri de concediu si pentru a avea acces la documente de HR, fluturasi de salarii si adeverinte medicale. Portal Angajat este un instrument transparent ce le ofera salariatilor acces rapid si facil la toate informatiile de care au nevoie in activitatea de zi cu zi.