O noua editie spectaculoasa a Karpatia Horse Show: impresii si fotografii

Bucuresti, 06 octombrie 2017. Pasiunea, competitivitatea, eleganta si adrenalina: acestea au fost elementele cheie ale competitiei hipice internationale Karpatia Horse Show. Timp de trei zile, de vineri 29 septembrie si pana pe 01 octombrie 2017, domeniul nobiliar Cantacuzino din Floresti – Prahova a gazduit unul dintre cele mai importante evenimente ecvestre din Romania. Pluriva este partener Karpatia Horse Show inca de la prima editie, din anul 2014.

Spectacol din prima zi

Pasionatii de echitatie s-au bucurat de trei zile pline, in care au asistat la concursuri complete internationale, campionate de atelaje si probe cu obstacole. Pentru cei prezenti, concursul complet international, cotat cu doua stele de dificultate, a insemnat spectacol total. Busteni, santuri, mese din lemn, garduri vii si fantana Cantacuzino, nimic nu a lipsit din lista de obstacole pentru calareti. Ineditul acestei editii a fost dat de Campionatul Balcanic de Atelaje, disciplina la care Romania este in top 10 mondial. Gabor Fintha, unul dintre cei mai respectati designeri de obstacole de atelaje a construit parcursul tehnic de nivel foarte ridicat.

Conform traditiei din anii trecuti, Karpatia Horse Show s-a incheiat si anul acesta cu o parada de ogari si de masini de epoca. In locul cailor, pe hipodrom au aparut vehiculele de epoca model Morgan, iar doamnele elegante, cu palarii sofisticate, au readus pentru cateva minute aerul de odinioara. Cei peste 10.000 de participanti la Karpatia Horse Show 2017 s-au putut bucura de farmecul domeniului Cantacuzino: padure, casel, ruine, plimbari cu bicicleta, zona de food si entertainment. Copiilor prezenti, organizatorii Karpatia Horse le-au oferit ateliere de desenat si de colorat, tir cu arcul sau activitati de calarie.

Printre spectatorii de la Karpatia Horse Show s-a numarat si o parte a echipei Pluriva. Compania noastra este partener de traditie si sustinator al concursului hipic Karpatia. Le transmitem, pe aceasta cale, felicitarile noastre organizatorilor Karpatia Horse.

Iata o galerie FOTO de la Karpatia Horse Show 2017, in care veti putea admira si „Obstacolul Pluriva”: