Karpatia Horse Show 2016: impresii si galerie FOTO

Bucuresti, 22 octombrie 2016. Cea de-a treia editie a concursului hipic international Karpatia Horse Show s-a dovedit din nou un succes spectaculos. Peste 8.000 de spectatori, dublu fata de editia din 2015, au asistat la competitia ecvestra desfasurata pe Domeniul Cantacuzino din Floresti Prahova. Pluriva a fost partener principal Karpatia Horse Show.

Karpatia Horse Show a gazduit un spectacol hipic de exceptie: Concurs Complet International la categoriile trei stele, doua stele si o stea, completat de Concursul National de Atelaje cu doi cai si patru cai. In premiera pentru spectatorii din Romania, aceasta editie a reusit sa cuprinda activitati complementare variate, intr-un format care, in tari cu traditie, incanta sute de mii de spectatori la fiecare competitie.

Concurs spectaculos

Ca in fiecare an, proba de cross-country i-a pus cel mai mult la incercare pe calareti si cai prin obstacole fixe, amplasate in natura, pe teren variat. Cel mai spectaculos obstacol a fost cel amenajat in fantana Palatului Micul Trianon a Domeniului Cantacuzino. Karpatia Horse Show a gazduit si un Concurs National de Atelaje cu doi si patru cai care s-a desfasurat pe un traseu marcat cu conuri, asezate la o distanta exacta.

Anul acesta, Karpatia Horse Show s-a adresat nu numai iubitorilor de cai si pasionatilor de echitatie, ci si celor care si-au dorit sa petreaca un weekend deosebit in aer liber cu familia pe domeniul nobiliar Cantacuzino Floresti, domeniu administrat de Fundatia Cantacuzino. Au avut loc parade de ogari si masini retro, plimbari cu trasura si biciclete, test drive-uri auto, tururi ghidate in parcul domeniului, prelegeri despre echitatie si evolutia gradinilor-parcuri, precum si o prima petrecere „apres horse show” cu accente jazz-funk. Au fost amenajate zone ale frumusetii unde doamnele si-au putut achizitiona palarii sau haine pictate, obiecte din piele sau bijuterii handmade, iar cele mai elegante aparitii au fost premiate. Pentru binemeritate momente de relaxare a fost creata o zona de experiente tactile si masaj, spatii de destindere cu carpete handmade sau perne supradimensionate.

Echipa Pluriva la Karpatia

Echipa Pluriva a facut parte din publicul de anul acesta al concursului hipic international Karpatia Horse Show, unde a putut sa urmareasca performantele de calitate ale concurentilor. Pluriva se bucura ca a fost si anul acesta partenerul principal al competitiei Karpatia Horse Show si pretuieste valorile pe care aceasta competitie le reprezinta: performanta, profesionalismul si eforturile sustinute pentru a ajunge la ele.

Conform traditiei, fotografiile de la Karpatia Horse Show sunt realizate si anul acesta de catre colega noastra Adina Raiciu, asa ca iata o galerie foto realizate de ea, din care veti putea vedea putin din experienta noastra de la concurs: