Gutuie.ro – cel mai bun magazin online la categoria “Birotica si papetarie”, la Gala Premiilor eCommerce 2015 – GPEC

Bucuresti, 25 noiembrie 2015. Gutuie.ro, magazin online de papetarie integrat cu sistemul integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP, a fost desemnat cel mai bun magazin online al anului 2015 la categoria „Birotica si Papetarie” in cadrul GPeC – Gala Premiilor eCommerce. La aceasta gala s-au inscris 100 de magazine online, fiind aprobate in competitie doar dupa ce au demonstrat ca respecta aspectele legislative in vigoare si codul de bune practici TRUSTED.ro. Castigatorii premiilor au fost alesi pe baza votului juriului, ce a evaluat magazinele online dupa 90 de parametri. Este cel de-al treilea an la rand cand Gutuie.ro castiga premiul de Cel mai bun magazin online la categoria “Birotica si papetarie”. Gutuie.ro a obtinut de la juriu un punctaj total de 119,42 de puncte, la o distanta considerabila fata de magazinul online situat pe pozitia a doua, ce a acumulat 87,37 de puncte.

Cine este Gutuie.ro

Sigla GutuieGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Mai mult decat produse de calitate la preturi bune, Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza “Necesarul” pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si gratuit al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost echilibrat.

Integrat cu sistemul ERP utilizat

Gutuie.ro foloseste o platforma de eCommerce integrata cu solutia integrata de gestiune a afacerii Pluriva ERP, astfel ca stocul de produse, preturile, fotografiile, comenzile si facturile se trimit automat intre cele doua sisteme. Comunicarea intre magazinul online Gutuie.ro si produsele, stocurile sau preturile gestionate in ERP se realizeaza bidirectional: datele se transmit de la ERP la magazin si invers.

Platforma pentru magazine online

Modulul eCommerce al sistemului Pluriva ERP este o platforma cu ajutorul careia companiile isi pot crea, configura si lansa propriul magazin online, integrat automat cu toate Modulele Pluriva ERPPluriva este furnizor de servicii de creare magazine online si integrare a magazinelor online detinute de catre clienti cu sistemul Pluriva ERP. Designul, configurarea si lansarea magazinelor online compun serviciul de implementare Pluriva ERP, fiind executate pe baza specificatiilor clientului.