Cea de-a doua editie a Seminarul de Testare Automata Soft

Bucuresti, 2 octombrie 2012. Pluriva, cel mai important partener IBM pentru serviciile de Quality Assurance, organizeaza impreuna cu IBM Rational evenimentul Automated Software Testing – 2nd Edition Seminar @ IBM Innovation Center Bucharest. Seminarul va avea loc in data de 12 octombrie, incepand cu ora 09:00.

testare-organizatori-1Demonstratii live

Evenimentul este de tipul Hands On si va include o demonstratie live a testarii automate pe o aplicatie business din Romania, atatAutomated Functional Testing, cat si Automated Performance Testing si Automated Security Testing. Participantii vor putea analiza un raport de testare automata generat in timp real, precum si modul in care trebuie interpretat acesta pentru a reduce semnificativ defectele din aplicatiile software.

Important: Toti participantii la Seminarul de Testare Automata vor primi cate un exemplar din cartile: Systems Engineering for dummies si Agile for dummies. Ei vor beneficia si de un tur exclusiv al IBM Innovation Center.

Cui se adreseaza

Seminarul se adreseaza in special Directorilor de programe, Directorilor de Calitate, Consultantilor IT, Business Analisti, IT Manageri, Directori Dezvoltare Software, dar si tuturor persoanelor interesate de Testarea Software.

Testarea automata este potrivita pentru aplicatiile software aflate in evolutie continua, cu un ritm ridicat de schimbari dictate de clienti sau de factori legislativi, intrucat automatizarea testarii reduce semnificativ timpul necesar executiei testarii pentru trecerea in productie a unei noi versiuni sau functionalitati. Detectarea la timp a erorilor reduce riscurile generate de ajungerea defectelor in productie.

Cum a fost la prima editie a Seminarului de Testare Software Automata

La primul Seminar de Testare Software Automata au participat 50 de reprezentanti ai unor companii ce activeaza in urmatoarele domenii de activitate: banking, asigurari, IT, transport public, telecomunicatii, transport feroviar, FMCG, productie industriala, petrol si gaze, auto etc.

Cele mai multe intrebari de la participanti s-au referit la utilizarea testarii software automate pentru optimizarea unei aplicatii existente, atunci cand aceasta nu functioneaza la parametri optimi si pentru lansarea unui proiect software nou.