fbpx
img_banner_black

Noua versiune Pluriva ERP 5.
Descoperă noile fluxuri și funcționalități dedicate companiilor din România

Companiile de distribuție, producție, servicii, retail și eCommerce care utilizează soluțiile Pluriva pentru organizarea și controlul activităților de zi cu zi beneficiază de o nouă versiune a aplicației. Această nouă versiune vine cu îmbunătățiri ce acoperă întreg spectrul de activități cheie din cadrul unei companii:

Experienta utilizatorului
Ce te ajuta sa lucrezi eficient?

 

Designul noii aplicații Pluriva se sprijină pe trei obiective cheie:

 

1. Stim cat este de important să găsești rapid o factura, un contract sau un client. De aceea, primul obiectiv cheie este sa-ti oferim accesul rapid la ceea ce cauți. 

 

2. Nimănui nu îi place să facă clickuri peste clickuri pentru a finaliza o operație sau pentru a accesa un document. Ne preocupam permanent sa gasim operatii rapide, ca sa accesezi prin cat mai putine click-uri informatia dorita. 

 

3. Telefonul mobil, nu mai este niciun secret pentru nimeni, a devenit cel mai folosit device în activitatea de zi cu zi. Interfata noii versiuni a fost adaptata mai mult ca niciodata pentru lucrul productiv cu aceste dispozitive. 

 

Am apelat la cele mai performante tehnologii disponibile- nu este spus pentru a transforma în realitate aceste obiective.

 

img_laptop
img_tablet

Productivitatea utilizatorilor

Eficiență maximă pentru întreaga echipă

 

Când vine vorba de productivitatea ta și a echipei tale, sistemul informatic trebuie să îți permită să lucrezi cu motoarele la maximum. Să-ți ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a lucra la întregul potențial de care ești capabil.

 

Vei observa imediat in Pluriva ERP viteza îmbunătățită a aplicației.

 

Fie că lucrezi în modulele de Contabilitate si financiar, Resurse umane, Achizitii si logistica, Productie si proiecte sau Vanzari si servicii, viteza de răspuns la click este îmbunătățită. Am folosit tehnologii noi ce ne-au permis reducerea traficului de date intre client si server cu 30%. Ne preocupa permanent reducerea timpului de asteptare al utilizatorului si depunem toate eforturile ca acest timp sa scada.

 

Mobilitate
Acces de oriunde, în limita drepturilor

 

Cu toții suntem mai mobili ca niciodată. Zilele în care toată firma lucra de la sediu în fiecare zi, de luni până vineri, s-au dus. Acum, echipele sunt mobile și dinamice. Timpul petrecut la birou s-a redus. Atât managerii cat și angajații trebuie să fie conectați la afacere din diferite locații.

 

Mobilitatea utilizatorilor noștri este de mai mulți ani o prioritate cheie pentru noi.

 

Cu ce vine noua versiune în termeni de mobilitate? În primul rând cu un nou design ce include elemente Responsive, care își schimbă aspectul în funcție de dispozitivul utilizat.


Evident că de pe telefonul mobil nu vei efectua fluxuri complexe în Pluriva. Dar pentru a vizualiza datele, pentru a aproba documente sau pentru a accesa rapoarte ți-am pregătit posibilitatea de a vizualiza informatiile intr-o interfață simplificată de mobil de tip Card View.

Suita de aplicații Pluriva mobile este formata din aplicații independente ce funcționează nativ pe dispozitive mobile dotate cu sisteme de operare Android .

 

Noua versiune Pluriva regrupează aceste aplicații de mobil si iti ofera 4 mari categorii de funcțiuni pentru echipamentele mobile: Logistica, Vanzari, Productie, Service si mentenanta.

img_iphone

Descoperă lista completa a noutăților Pluriva ERP 5

Îți vom trimite înregistrarea video a evenimentului de lansare și prezentarea versiunii

img_player

Vei primi prin email link-ul de acces al evenimentului online de lansare Pluriva ERP 5.

 

Completeaza campurile de mai jos si solicita prezentarea completa a tuturor functionalitatilor incluse in noua versiune Pluriva 5 lansata in 2021. Eficientizeaza-ti activitatea cu ajutorul aplicatiei de gestiune a afacerii Pluriva.

Performanta

Managementul organizatiei orientat spre obiective

 

Companiile din Romania adopta tot mai mult un mod de organizare si management orientat spre obtinerea performantei. De la organizarea in jurul sarcinilor zilnice ale angajatilor, acum focusul este pe stabilirea si urmarirea obiectivelor.

 

Sistemul Pluriva ERP este conceput si structurat de la inceputurile lui in jurul monitorizarii performantei organizationale. Noua versiune creste semnificativ vizibilitatea asupra acestor obiective.

 

Performanta este masurata si monitorizata la nivel de: angajat, echipa si companie. Stim cu totii ca o persoana este mult mai performanta atunci cand obiectivele ii sunt foarte clare. Oricand se conecteaza in program angajatul isi vede nivelul de performanta actual si stie ce are de facut.

 

Modul de functionare a rapoartelor pivot incluse in modulele Pluriva ERP a fost actualizat si imbunatatit in ultimele luni. Ceea ce aduce noua versiune in privinta rapoartelor pivot este certificarea rapoartelor. Fie ca vorbim de rapoartele de vanzari, achizitii, incasari, plati sau stocuri, raportul certificat inseamna o salvare predefinita in care randurile si coloanele sunt aranjate astfel incat sa aduca valorile asteptate.
 

Securitate

Sistem ERP protejat impotriva amenintarilor

 

Inca de acum trei ani, odata cu intrarea in vigoare a normelor GDPR privind protectia datelor cu caracter personal am livrat functionalitatile necesare companiilor pentru a se alinia acestor cerinte.

 

Pentru ca standardele privind bunele practici GDPR in Romania si in Europa sunt intr-o evolutie continua, am identificat si implementat functionalitati suplimentare ce au fost introduse in noua versiune Pluriva ERP.

 

Campurile din aplicatie si rapoartele ce contin date cu caracter personal pot fi acum marcate in mod diferit/distinct. Acest marcaj poate fi folosit pentru a genera notificari pe mai multe niveluri de sensibilitate catre ofiterii de protectie a datelor.

 

Luam foarte in serios securitatea informatiilor clientilor nostri.

 

Ne mandrim ca de la lansarea versiunii online aplicatiei, in urma cu 10 ani, am reusit sa fim 100 la suta eficienti in ceea ce priveste protectia datelor clientilor si nu am inregistrat niciun incident de securitate.
 

img_computer

Business Intelligence

Controlul afacerii cu ajutorul sistemului ERP

 

Toate imbunatatirile aduse aplicatiei Pluriva imbogatesc experienta utilizatorilor. Acestia prin activitatea operationala de zi cu zi contribuie la introducerea datelor despre afacere.

Organizarea acestor  date in rapoarte si analize va ofera o imagine asupra afacerii si este necesara pentru a lua cele mai bune decizii iar echipa de management trebuie sa aiba aceeasi imagine de ansamblu. 

Pentru ca schimbarile se petrec rapid in jurul nostru, compania trebuie sa fie flexibila si sa i-a decizii in acelasi ritm. Integrarea aplicatiei de Business Intelligence Qlik Sense cu Pluriva ERP este un element necesar pentru managementul companiei si vine in completarea rapoartelor operationale. Qlik Sense este o aplicatie de raportare si analiza care permite oricui sa vizualizeze datele cu usurinta. Dashboard-urile interactive si graficele ofera o imagine de ansamblu transparenta prin analiza intuitiva, astfel echipa de management va avea toate informatiile utile despre afacere la timpul si momentul potrivit. 

 

Integrarea Qlik  Sense cu Pluriva ERP imbogateste controlul proceselor din cadrul firmei, astfel pornind de la o imagine de ansamblu puteti analiza pana la cel mai mic detaliu corectitudinea introducerii datelor. Prin urmare fiecare utilizator intelege rolul pe care il are in crearea imaginii asupra afacerii si se asigura ca datele introduse in sistem sunt exacte. Qlik Sense valorifica la maximum sistemul Pluriva ERP, le ofera managerilor si mai mult timp pentru a lua decizii potrivite si astfel creste performanta firmei. 

Conectivitate

Automatizarea schimbului electronic de informatii

 

Comunitatea Pluriva creste de la luna la luna . In momentul de fata este formata din peste 31.500 de utilizatori din 1.500 de companii din diverse domenii de activitate.

Acest lucru ne conduce la ideea ca o parte din companiile client au relatii comerciale intre ele

Noua versiune Pluriva vine cu functionalitati care automatizeaza transmiterea de documente fiscale si comerciale intre companii. Mai concret, de acum putem transmite automat facturile de servicii si de produse intre sistemele utilizate de clientii Pluriva.

 

Pe langa faptul ca elimini introducerea manuala a unor documente si reduci riscul de eroare de operare, ai acces la date in timp real. Chiar daca esti retailer, distribuitor sau producator, intreg lantul de aprovizionare poate fi interconectat sa schimbe automat documente. 

Noua metodologie de implementare Pluriva

Livrare mai rapida a valorii catre clienti

 

 

Am analizat peste 700 de proiecte ERP finalizate in ultimii ani de catre echipa noastra,atat la clienti cu sute de angajati si utilizatori, cat si la firme de talie medie si mica, din mai multe domenii de activitate, precum distributie, productie, retail, servicii si eCommerce. Am extras bunele practici de analiza, configurare, training si testare a aplicatiei, pe care le vom pune in aplicare in noile implementari.

 

Avand in vedere istoricul implementarilor de pana acum, atat din perspectiva comunicarii cu clientul, cat si a muncii in echipa, pentru ca implementarea sa fie una de succes trebuie sa se incadreze in termenul stabilit si sa-l ajute pe client, sa-si indeplineasca obiectivele pentru care a demarat proiectul.

 

Noua noastra metodologie de implementare se bazeaza pe principiile de lucru Agile. Utilizam bunele practici Agile pentru a livra cat mai rapid rezultate concrete utilizatorilor aplicatiei in procesul de implementare.

img_tablet

Controlul muncii de la distanta

Lucru colaborativ de la distanta, eficienta muncii in echipe remote

 

La momentul actual, aproximativ 30 la suta din angajatii din Romania lucreaza de la distanta. Inca de la inceputul lui 2020, comunicarea dintre angajati a devenit o provocare si mai mare pentru companii, in contextul in care acestia lucreaza de la distanta. 

 

In general, informatiile circula mai greu intre angajati. Pur si simplu de multe ori, nu exista posibilitatea sa intrebi in persoana ceea ce vrei sa afli de la un coleg. 

 

Sistemul ERP functioneaza ca o platforma integrata de lucru colaborativ in organizatie. La un an dupa implementarea Pluriva, 8 din 10 emailuri intre angajati nu mai sunt necesare, fiind inlocuite de lucrul colaborativ folosind sistemul ERP.

 

Am adaugat functionalitati specifice lucrului de acasa:  de la pontajul remote (operatii de tip Am ajuns/Am plecat) la gestionarea sarcinilor alocate prin modulul de Proiecte, Oportunitati si Servicii suport clienti, conturand si un calendar agregat cu toate planificarile proprii sau ale echipei. Planificarile pot fi integrate cu calendarul propriu folosit (Exchange, Google, WebDav) astfel incat sa existe o comunicate bidirectionala Calendar - ERP.