fbpx

Dodo Pizza isi implementeaza solutia Pluriva HCM

Dodo Pizza, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de livrari pizza din Romania, isi implementeaza soft-ul HR Pluriva HCM (Human Capital Management) pentru administrarea personalului si salarizare. Dodo Pizza este o retea internationala de pizzerii, prima fiind deschisa in anul 2011. In prezent, reteaua numara peste 200 de locatii din peste 10 tari, printre care SUA, China, Marea Britanie sau Spania.

In Romania, prima pizzerie a fost dechisa in anul 2014. Aceasta este prima tara in care Dodo Pizza s-a extins in afara granitelor Rusiei. In prezent compania are 200 de angajati in Romania.

 

Principiul pe care se bazeaza Dodo Pizza este transparenta totala. Astfel, fiecare bucatarie Dodo Pizza dispune de transmisie live pe toata durata programului. Dupa plasarea comenzii pe www.dodopizza.ro, clientii au posibilitatea de a urmari in direct cum le este preparata propria pizza. Totodata, oricine, in orice moment, poate face o vizita in bucatarie pentru a vedea conditiile in care sunt pastrate ingredientele, termenele de valabilitate, regulile stricte din interiorul bucatariei si implementarea lor.

Implementarea soft-ului de resurse umane Pluriva HCM

Pentru administrarea activitatii de resurse umane si salarizare, Dodo Pizza isi implementeaza modulele Pluriva HCM de Administrare Personal si Salarizare. Sistemul de rapoarte si analize implementat se bazeaza pe rapoartele dinamice de tip pivot Pluriva: situatii, analize si grafice ce acopera activitatea departamentului de resurse umane si salarizare al companiei. Modulul Administrare Personal permite gestionarea electronica a contractelor de munca a salariatilor, lista de angajati, departamentele si posturile. Modulul a fost creat pentru a reduce timpul necesar realizarii documentelor de HR, prin intermediul sabloanelor electronice, usor de tiparit, furnizate de soft-ul HR HCM. Modulul Salarizare va fi utilizat pe calculul salarial corect, in concordanta cu numarul de zile si de ore lucrate de fiecare angajat, cu concediile efectuate, indiferent de tipul lor: de odihna, medicale, fara plata, evenimente speciale.

Articole similare