fbpx

Conferinta Budgets4Profits Oradea: Locul de intalnire al managerilor interesati de construirea si urmarirea bugetelor cu ajutorul unui sistem ERP

„Bugetul firmei - instrument managerial pentru urmarirea indeplinirii obiectivelor organizatiei”

Pe termen scurt, profitul afacerii este o problema de vanzari, dar, pe termen mediu si lung, profitul este o problema de management – aceasta a fost concluzia principala a conferintei "Budgets4Profits: Cum construiesti bugetul firmei pentru cresterea profitabilitatii afacerii", organizata de Pluriva si de partenerul regional Pluriva – Soft Office, in data de 14 februarie 2018, la Oradea, Hotel DoubleTree by Hilton. Peste 40 de manageri generali, directori economici, financiari si contabili au asistat la prezentarile sustinute de catre Craciun Pacurar, General Manager Soft Office - Oradea, partener regional Pluriva si Laviniu Buda, expert contabil, membru CECCAR filiala Bihor.

 

Prezentarea live, in aplicatia integrata de gestiune a afacerii Pluriva ERP, s-a adresat, in special, companiilor din judetele Bihor, Maramures, Satu Mare si Hunedoara, zone in care partenerul Pluriva furnizeaza serviciile de implementare ERP, training si suport software. Cei interesati de bunele practici in construirea bugetului afacerii au descoperit, in cadrul prezentarii, modul in care tehnologia informatica ii ajuta pe manageri sa aiba intotdeauna la dispozitie informatii valoroase, in timp real, necesare in activitatea de management. Sistemul ERP creste productivitatea operarii documentelor financiare si a incadrarii lor pe articole de buget si centre de profit, ajuta la eliminarea erorilor si permite urmarirea in timp real a respectarii bugetului afacerii.

„Imagine financiara precisa”

Bugetul va indica in orice moment starea de sanatate a firmei dumneavoastra si va ofera o imagine financiara precisa. Cei care isi intocmesc si urmaresc bugetul afacerii pot prevedea consecintele deciziilor luate sau pe care urmeaza sa le ia si isi planifica mai bine activitatile viitoare ale firmei. Bugetul intreprinderii poate fi construit ca buget de venituri si cheltuieli, buget de investitii, buget de numerar sau de fluxuri de numerar. Sistemul bugetar trebuie sa aiba o componenta a previziunii financiare si o componenta a controlului bugetar. Fara o analiza periodica atenta, bugetul este inutil.

Laviniu BudaExpert contabil, membru al Filialei CECCAR Bihor si expert evaluator

Realizat vs. Bugetat > este una dintre cele mai importante analize pe datele de buget, avand scopuri multiple: Verificarea disciplinei de bugetare; Identificarea cauzelor care au dus atat la depasirea bugetului in cazul veniturilor sau, in oglinda, nereusita de a ajunge la aceasta valoare a bugetului; Cresterea realismului si intelegerea businessului pe care-l conducem in cele mai adanci resorturi operationale; Cresterea realismului de previzionare a veniturilor si cheltuielor dupa patternul specific al businessului.

Craciun PacurarGeneral Manager Soft Office - Oradea, Partener Regional Pluriva

Va doriti o discutie despre modul in care firma dvs. poate incepe construirea si urmarirea bugetului anual cu ajutorul unui sistem ERP? Va rugam sa ne contactati, prin email, la adresa office@pluriva.com sau la telefon 0735 203 562.

Iata o galerie foto de la conferinta Pluriva Budgets4Profits Oradea, 14 februarie 2018:

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Articole similare