fbpx

Who is Pluriva?

Companie de aplicatii software pentru gestiunea afacerii cu peste 20 de ani experienta in domeniu. Una dintre singurele companii de IT din Romania care a ales sa dezvolte generatiile viitoare de specialisti sustinand cursuri de sisteme ERP la facultati precum Academia de Studii Economice, Universitatea Titu Maiorescu si Universitatea Valahia. Pluriva este o companie cu prestigiu si cu un portofoliu larg de client din diferite domenii de activitate, precum distributie, retail, servicii, productie, cum ar fi: Dobrogea, Wu-Xing, Bebe Supermarket, Pegas, BDO, Superbet, Tip Top, Opti Plus, etc

Activitatea noastra este impartita in:

Programare si dezvoltare software

Avem colegi ambitiosi ce vor sa isi dezvolte cariera in unul dintre cele mai cautate domenii de activitate. Programam si dezvoltam pentru clientii nostri functionalitati astfel incat activitatea lor sa poata fi desfasurata intr-un mod cat mai eficient.

Implementare

Avem cea mai harnica echipa de implementare. Colegii nostri configureaza si personalizeaza aplicatiile Pluriva si sustin zilnic traininguri de utilizare a acesteia la toti clientii nostri.

Suport

Departamentul de costumer support este format dintr-o echipa tanara si entuziasta, mereu cu grija pentru client. Ajutam clientii zi de zi in orice situatia pe care acestia o intampina si rezolvam in scurt timp orice solicitare. Da, avem grija de clientii nostri zi de zi!

Contabilitate si financiar

Colegele de la contabilitate au grija zilnic de situatia financiara a companiei. Le vedem in fiecare zi cu facturi si balante in mana, cifre si declaratii.

Resurse Umane

Noua ne place mai mult sa ii spunem: People Manager. De ce? Pentru ca are grija de noi, organizeaza team buldinguri, petreceri, iesiri, angajeaza colegi noi si nu in ultimul rand ne ajuta sa incasam luna de luna salariile.

Marketing si Vanzari

Aici colegii ne ajuta sa devenim faimosi. Se ocupa de campanii de marketing, redacteaza studii de caz, articole despre ce am mai facut nou sau ce planuri avem pe viitor si ne ajuta sa intram in legatura cu noii nostri clienti.

Uite un link util daca vrei sa afli mai multe „Despre noi”

Rezonezi cu unul din departamentele descrise mai sus? Trimite-ne CV-ul tau pe adresa de mail hr@pluriva.com in care sa specifici ce anume iti place sa faci si care este experienta ta pana in momentul de fata, iar noi te vom contacta pentru o discutie mai amanuntita.

 

Mai jos vei regasi o lista cu pozitiile deschise in acest moment la noi in companie. Aplica la cel pe care il consideri ca te reprezinta cel mai bine.

  • HR Specialist – Payroll/ Implementation/ Pluriva HCM

      Pluriva HCM (Human Capital Management) este un soft de resurse umane performant, conceput pentru departamentele de HR&Payroll și dezvoltat de o companie 100% românească. Cu ajutorul aplicației Pluriva HCM departamentele de HR au avantajul de a utiliza unul dintre primele soft-uri de resurse umane livrat pe o platformă online, ce poate fi accesat atât de […]

    Find out more!
    10 June 2019