Pontaj si Control Acces

Cu ajutorul Modulului Pontaj si Control Acces al sistemului Pluriva HCM generati automat pontajul angajatilor din compania dvs. Pontajul se bazeaza pe informatiile preluate automat din contractele de munca, din cererile de concediu si poate fi modificat de catre utilizatorii cu drepturi in acest sens.

Pontaj si Control Acces. Functionalitati cheie:

  • Control Acces. Utilizati sisteme de acces cu cardul in cladire sau in incaperile de lucru. Aceste sisteme transmite automat datele in aplicatia Pluriva, pentru a fi utilizate in calculul salarial. Sistemele de pontaj va ajuta sa inregistrati cu acuratete orele lucrate de angajati si sa automatizati transferul pontajului in calculul salarial.
  • Pontaj in Portal Angajat. Modulul Portal Angajat poate fi utilizat pentru completarea pontajului. Utilizatorii care au acest drept se conecteaza in Portal si completeaza pontajul pentru angajatii pentru care este responsabil. Informatiile din Portal se transmit automat in Modulul de Salarizare si stau la baza calculului salarial.
  • Introducerea Pontajului. Pontajul angajatilor poate fi introdus in sistem direct de catre reprezentanti (sefi) ai filialelor sau ai punctelor de lucru. Pontajul devine apoi disponibil pentru verificare utilizatorilor din departamentul de resurse umane.

buton testeaza HCM - interior pagini