Integrare Contabila

Solutia Pluriva HCM se integreaza cu sistemele software contabile ale clientilor si genereaza automat fisierul de note contabile in formatele solicitate si alte raportari specifice interne si internationale. Pentru clientii care folosesc sistemul Pluriva ERP in activitatea de gestiune-contabilitate, solutia de salarizare Pluriva HCM functioneaza ca un modul al acestei aplicatii, integrat nativ.

Integrare Contabila. Functionalitati cheie:

  • Export Note Contabile. Generati notele contabile aferente calcului salarial direct din sistemul Pluriva, conform legislatiei in vigoare. Exista diverse formate de export din care il puteti alege pe cel dorit.
  • Export pentru Banci. Generati fisierul de export salarii pentru efectuarea platilor de catre banci – borderoul lunar de salarii. Pastrati in sistem istoricul acestor fisiere bancare.
  • Linii de Business, Centre de Cost. Alocati salariile pe unul sau mai multe centre de cost, linii de business sau proiecte. Aceste date se transmit automat catre Modulul de Contabilitate al sistemului integrat de gestiune Pluriva ERP.
  • Compatibilitate. Sistemul Pluriva HCM se integreaza si furnizeaza datele contabile pentru mai multe solutii software de gestiune romanesti si internationale. Integrarea se realizeaza automat, prin exporturi realizate din sistemul Pluriva HCM, conform formatului dorit.

buton testeaza HCM - interior pagini