Indicatori de Performanta

Modulul Indicatori de Performanta al solutiei Pluriva HCM va ofera accesul la un raport managerial utilizat pentru monitorizarea Rezultatelor obtinute, Activitatilor efectuate si Costurilor generate de catre angajatii firmei. In companiile in care este implementat, Raportul privind Indicatorii de Performanta ajuta la indeplinirea obiectivelor organizatiei, la motivarea angajatilor si la imbunatatirea comunicarii interne.

Indicatori de Performanta. Functionalitati cheie:

  • Indicatori Predefiniti. Alegeti din lista indicatorilor de performanta predefiniti Pluriva HCM pe cei pe care doriti sa ii monitorizati. Lista indicatorilor este utila si pentru a genera idei noi de obiective si parametri de monitorizat. Lista celor +650 de indicatori predefiniti acopera activitatea tuturor departamentelor dintr-o firma.
  • Periodicitatea Evaluarilor. Pentru fiecare din indicatorii pe care doriti sa-i monitorizati, stabiliti periodicitatea cu care raportul de evaluare are sens de business: saptamanal, lunar, semestrial, anual etc.
  • Indeplinirea Obiectivelor. Urmariti in timp real activitatea angajatilor si managerilor din firma dvs. – ce rezultate obtin si in ce masura isi indeplinesc obiectivele – pe baza raportului privind Indicatorii de Performanta. Cu ajutorul acestui raport, puteti evalua indeplinirea obiectivelor angajatilor, ale departamentelor firmei si ale organizatiei.
  • Tabloul de Bord. Obtineti – dintr-un singur ecran al sistemului Pluriva HCM – rezultatele tuturor anagajatilor carora doriti sa le masurati performanta. Informatiile sunt disponibile intr-un format usor de ”citit”: Fotografiile angajatilor, Numele lor, Indicatori pe culori – in functie de nivelul performantei si Valori numerice clare.
  • Configurarea Rapoartelor. Raportul privind Indicatorii de Performanta este usor de configurat si de personalizat. Managementul are libertatea de a alege cum sa evalueze performanta angajatilor. Exista in sistemul HCM o lista de indicatori predefiniti – impartiti pe departamente. Managerii ii aleg pe aceia care se potrivesc business-ului lor si pe care vor sa-i urmareasca atent.
  • Motivarea Angajatilor. Angajatii au acces fiecare la situatia Indicatorilor de Performanta personali: raportul pe care il vede un angajat poate fi identic cu cel al managerului. Angajatii stiu exact cum sunt evaluati, care sunt criteriile si care sunt rezultatele obtinute. Angajatii pot solicita recalcularea valorilor masurate, in cazul in care stiu ca sunt diferente fata de activitatea lor reala vs. activitatea masurata.
  • Evaluarea Angajatilor. Beneficiati de istoricul evolutiei performantei angajatilor conform unor criterii constante de evaluare: spre exemplu, procentul de indeplinire a sarcinilor unui angajat in luna curenta nu ar trebui sa fie mai mic decât acelasi procent, aplicat in urma cu zece luni.

buton testeaza HCM - interior pagini