fbpx

Sistemul software de afaceri Pluriva ERP

Companiile din România utilizează sistemul integrat Pluriva ERP pentru a obtine urmatoarele beneficii: controlul afacerii, creșterea vânzărilor, automatizarea fluxurilor, mobilitate si vizibilitate maxima asupra fluxului de bani, achizitiilor, vanzarilor si logisticii.

 

Domenii de activitate

Distributie

Optimizezi achizitiile, controlezi stocurile, eficientizezi livrarile si urmaresti incasarile

Retail

Eficientizezi fluxurile logistice si de vanzare pentru retelele de magazine si magazinele individuale

Servicii

Urmarirea contractelor, facturare la timp si corect, productivitate maxima pentru angajati

Productie

Organizarea fluxurilor de productie pentru productia de serie, la comanda, unicat si pe stoc

eCommerce

ERP pentru livrari, aprovizionare, depozitare si incasari, integrat cu platformele magazinelor online

Contabilitate

Declaratii contabile 100% corecte & garantia actualizarilor legislative. Automatizari financiar-contabile

Contabilitate si financiar

Contabilitate   |   Financiar   |   Mijloace fixe   |   Flux de numerar   |   Banca electronica   |   Bugete

Instrumentele Pluriva ERP de automatizare a calculelor financiare si de generare a documentelor fiscale ofera control in activitatea operationala a consultantilor din domeniul. Informatiile introduse de utilizatori in aplicatie in ceea ce priveste vanzarile, achizitiile, productia sau alte activitati specifice companiei sunt preluate automat in fluxurile de generare a notelor contabile, a declaratiilor, a registrelor de casa si de intocmire a rapoartelor de cash-flow si a situatiei soldurilor.

Resurse umane 

Componentele solutiei Pluriva HCM (Human Capital Management) contribuie la gestionarea eficienta a raporturilor de munca dintre angajat si angajator si la optimizarea timpului de lucru alocat calculului salarial si administrarii documentelor specifice. Functionalitatile solutiei Pluriva HCM automatizeaza fluxurilor de munca ce tin de generarea documentelor (adeverinte, contracte de munca, acte aditionale) si de transmiterea de informatii de la departamentul de HR catre salariati prin intermediul componentei self-service Portal Angajat.

Achizitii si logistica 

Aprovizionare   |   Cumparari   |   Stocuri   |   Depozitare   |   Livrari   |   Parc Auto

Modulele din categoria Achizitii si Logistica sunt o componenta cheie a solutiei Pluriva ERP ce contribuie la automatizarea procesului de intocmire a necesarului de aprovizionare pe baza de stoc minim sau perioada, la gestionarea relatiei cu furnizorii si la fluxul de preluarea – confirmare – livrare comanda. Cu ajutorul aplicatiei Pluriva ERP companiile automatizeaza fluxurile de logistica si cele ce tin de achizitia marfii prin reducerea la minimum a interventiei umane.

Productie si proiecte

Productie   |  Proiecte  

Functionalitatile Pluriva ERP ofera control asupra tuturor fluxurilor ce tin de activitatea de productie dintr-o companie, de la gestionarea materii prime pentru produsele ce trebuie realizate si pana la automatizarea procesului de planificare, intocmire antecalcul si postcalcul, realizare retete si lansare in productie. Prin modulul de Proiecte, companiile livreaza la timp lucrarile, ceea ce contribuie la cresterea gradului de organizare si control.

Vanzari si servicii

Oportunitati  |  Campanii  |  Comenzi Reguli vanzare  |  Vanzari  |  Comisioane agenti  |  Suport Mentenanta

Cresterea vanzarilor, fructificarea tuturor oportunitatilor de a vinde, eficientizarea departamentului de vanzari, cresterea profesionalismului in relatia cu clientii: acestea sunt obiectivele indeplinite cu ajutorul modulelor din categoria Vanzari si Servicii ale sistemului integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP.

Vanzari cu amanuntul 

Solutia Pluriva POS si celelalte componente aferente acesteia ofera companiilor din domeniul retail instrumente rapide pentru activitatile de vanzari si control asupra situatiei incasarilor si platilor, contribuind la reducerea timpului de asteptare a clientilor la case. Cu ajutorul modulelor Carduri de fidelitate si Promotii, utilizatorii aplicatiei pun in practica diferite mecanisme de fidelizare a clientilor tinand cont de politicile de discount ale companiei.

Portal Parteneri & Magazin Online

Extinderea afacerii pe mai multe canale de vanzare - eCommerce, B2B sau marketplace asigura cresterea vanzarilor si a numarului de clienti. Pluriva ERP automatizeaza procesul de transmitere informatii din aplicatie in platformele celorlalte canale de vanzare eliminand erorile umane si contribuind la cresterea profitabilitatii afacerii. Portalul B2B este utilizat de companii pentru a pune la dispozitia clientilor o metoda rapida de plasare a comenzilor, iar integrarea cu magazinele online asigura companiile de acuratetea si corectitudinea tutoror informatiilor din cele doua platforme.

Solutii Mobile pe dispozitive Android

Aplicatiile Pluriva Mobile fac parte din suita de solutii dedicate proceselor din depozite, legate de receptia marfii, realizarea inventarului, depozitarea marfii, introducerea comenzilor, verificarea stocurilor si activitatea legata de service-ul produselor. Solutiile mobile Pluriva contribuie la cresterea vitezei de lucru si ofera mobilitate utilizatorilor in activitatile desfasurate in depozit, comunicand cu toate celelalte module din aplicatia Pluriva ERP.

Rapoarte si analize

Printre cele mai utile instrumente din aplicatia Pluriva ERP se numara rapoartele Pivot. Utilizatorii beneficiază de rapoarte, grafice, analize sau tablouri de bord cu informatiile transmise si centralizate in solutia Pluriva ERP. Rapoartele sunt populate cu date in timp real si contribuie la luarea deciziilor strategie in companie. Toate analizele, graficele sau rapoartele pot fi accesate de pe laptop, tableta si smartphone, fiind la un singur click distanta.

Preț abonament Pluriva ERP: 29 euro* / lună / utilizator

Preț nu include TVA

Studii de caz

Suntem alaturi de clientii nostri in toate provocarile lor. Studiile de caz Pluriva ERP evidentiaza principalele functionalitati ale solutiei noastre.

Pluriva ERP - Studii de caz

Afla cum iti poti organiza afacerea si cum poti creste profitabilitatea companiei cu ajutorul unui sistem software de tip ERP. Descopera din studiile de caz Pluriva ERP cele mai utile sfaturi pentru nevoile tale.

Vocea utilizatorilor solutiilor Pluriva

De peste 20 de ani, livram solutii orientate spre cresterea performantei si profitabilitatii a clientilor

Alina Constandache

Accounting Partner, BDO Romania

Pluriva ERP este intotdeauna la zi din punctul de vedere al reglementarilor din domeniu. Actualizarile legislatiei fiscal-contabile din Romania sunt pregatite intotdeauna din timp de catre consultantii Pluriva. Inainte de actualizarea sistemului Pluriva ERP, suntem informati de catre echipa Pluriva cu privire la noile modificari din aplicatie astfel incat sa fim pregatiti pentru noile fluxuri. Un punct forte al colaborarii cu echipa Pluriva il reprezinta comunicarea foarte buna.

Liliana Druga

Director Economic, Sartorom

Am ales solutia Pluriva ERP in urma vizionarii a peste 30 de sisteme ERP romanesti si internationale. Pluriva este mai mult decât un furnizor de solutii informatice, a devenit un partener pe termen lung al firmei noastre. Sunt foarte mulţumită de modul în care colaborez cu echipele de implementare ERP şi suport ERP ale Pluriva. Apreciez flexibilitatea reprezentanţilor Pluriva în abordarea cerinţelor noastre specifice şi în rezolvarea lor.

Andrei Botescu

Leading Pioneer, Atelierele Pegas

Atunci cand am ales Pluriva am cautat o solutie ERP flexibila - fiindca avem mereu nevoi noi, care sa ne ofere mai multe optiuni si care sa se integreze cu alte softuri. Aveam nevoie de o solutie flexibila si pentru magazinele fizice si eventualele francize. Pluriva a reusit sa configureze solutia dupa nevoile noastre si in acelasi timp mi-a oferit posibilitatea de a veni oricand cu idei noi pentru dezvoltarea anumitor instrumente necesare noua: spre exemplu integrarea cu platforma Amazon pentru exportul produselor comercializate.

Aura Dinu

Managing Partner, Sabio Cosmetics

Echipa de consultanti Pluriva, cei care s-au ocupat de vanzare, implementare ERP si analize si rapoarte Qlik Sense, a avut o abordare profesionista, orientata spre gasirea celor mai bune solutii. Am construit impreuna o arhitectura software performanta, cu ajutorul careia controlam intreaga noastra activitate si obtinem raspunsuri pe loc la cele mai importante intrebari. Am gasit metode optime in Pluriva pentru a pune in continuare in aplicare elementele de diferentiere Sabio, construite de noi de-a lungul timpului.

Marius Nistorescu

Director General, EPC Consultanta de mediu

Cu ajutorul solutiei Pluriva, am crescut productivitatea echipei de consultanti si i-am responsabilizat cu privire la indeplinirea activitatilor. Atunci cand compania pe care o conduci creste intr-un ritm sustinut, exista riscul sa scapi anumite lucruri de sub control, sa fii prins nepregatit. De aceea ai nevoie de o solutie care sa-ti ofere o viziune de ansamblu asupra intregii afaceri si cu ajutorul careia sa iei decizii bine documentate. Noi am cautat mai mult timp o astfel de solutie si am ales sistemul Pluriva ERP.

Alina Florea

Director de vanzari, Elta 90 Medical Research

Pluriva ERP este o investitie ce se amortizeaza rapid prin reducerea costurilor generate de timpul alocat diverselor activitati inlocuite cu succes de sistem: reofertari si duplicari de oferte, inregistrarea datelor pentru diverse raportari, urmarirea activitatilor efectuate de catre product manageri si reprezentanti de vanzari, a departamentului logistic, eficienta in recuperarea creantelor. Acestea sunt doar o parte din beneficii, intrunind o mare parte din standardele de implementare a Managementului de Calitate ISO 9001:2008, ce trebuie respectate cu strictete.

previous arrow
next arrow
Laurentiu Miron

Managing Partner ,Your Stuff

Impreuna cu echipa Pluriva am gandit si dezvoltat fiecare flux in parte ce mai apoi a fost implementat de catre ei in aplicatie. Toate cerintele au fost dezvoltate si, cel mai important, mereu s-au gasit solutii pentru noi. Am apreciat de la bun inceput bunavointa de a dezvolta tot ceea ce am avut nevoie pentru ca Your Stuff sa isi poata continua procesul de ascensiune din ultimii ani. In nici un moment nu s-a incercat impunerea unei aplicatii ca atare, ci s-au construit fluxuri dupa nevoile noastre de business.

Laurentiu Miron

Vali Achim

Director General,Electric Telecom

Sistemul de rapoarte incluse in solutia Pluriva ERP este foarte flexibil si usor de configurat. Laptop, tableta, telefon mobil...... nu exista dispozitiv IT de pe care sa nu accesam in diverse situatii - rapoartele de vanzari si de achizitii furnizate de sistem. Solutia Pluriva se potriveste unei companii dinamice cum este a noastra, cu peste 2.000 de clienti, 8.000 de produse in portofoliu si agenti de vanzari foarte activi in piata.

Vali Achim

Monica Frangeti

Manager Financiar,Fundatia Baylor - Marea Neagra

Relatia Fundatiei Baylor Marea Neagra cu echipa Pluriva a fost, inca de la inceput, foarte dinamica. Am beneficiat de suport pe toata perioada implementarii platformei si de asistenta pentru exploatarea maxima a capacitatilor sistemului informatic. Am depasit impreuna orice dificultate, iar Pluriva a devenit partenerul de incredere al Fundatiei noastre. Foarte important pentru Baylor a fost faptul ca Pluriva a reusit sa ofere o solutie personalizata, adaptata activitatii unui ONG, care ne ajuta sa raportam finantatorilor nostri, cu exactitate, datele financiare anuale.

Monica Frangeti

Aida Bratu

Director Economic,BCD Intermed Constanta

Cu ajutorul programului Pluriva ERP am obtinut controlul in timp real al aprovizionarii, stocurilor, vanzarilor si incasarilor din toate punctele de lucru BCD Intermed. Apreciez sistemul software Pluriva pentru ca a devenit punctul central din care obtinem informatiile cheie despre intreaga afacere, fara sa mai apelam la alte programe.

Aida Bratu

Slider

Testeaza DEMO Pluriva ERP - Gratuit 45 de zile

Solicita acum functionalitatile ce ti se potrivesc cel mai bine din aplicatia Pluriva ERP.

Te afli la doar cativa pasi distanta de primul tau cont demo ERP!

 

Completeaza campurile de mai jos si solicita consultantilor nostri configurarea unui cont demo cu toate functionalitatile de care ai nevoie. Vei avea acces la toate modulele din aplicatie si vei putea testa timp de 45 de zile o aplicatie completa pentru afacerea ta. Eficientizeaza-ti activitatea cu ajutorul aplicatiei de gestiune a afacerii Pluriva. Iata mai jos cateva dintre cele mai importante functionalitati de care te vei bucura pe durata testarii contului DEMO:

Module configurate dupa specificul companiei tale

Rapoarte Business Intelligence

Departament de suport la dispozitia ta pentru orice solicitare pe care o vei avea

 

 

Cele mai frecvente 1.800 de rapoarte si analize despre afacerea ta

Le furnizam managerilor instrumente performante de analiza a afacerii si de luare a deciziilor. Am construit in aplicatie o solutie integrata de rapoarte, grafice, analize si tablouri de bord, ce acopera activitatea tuturor departamentelor. Rapoartele le ofera managerilor perspective multiple de analiza, pe Centre de Cost, Articole de Buget si Linii de Business.

 

Afla cui se adreseaza rapoartele Pluriva Pivot >

Portofoliu ERP

+1.300 de firme se bazeaza, in activitatea lor, pe solutiile software Pluriva. Iata o parte din portofoliul de clienti:

Testeaza DEMO Pluriva ERP - Gratuit 45 de zile

Solicita acum functionalitatile ce ti se potrivesc cel mai bine din aplicatia Pluriva ERP.

Te afli la doar cativa pasi distanta de primul tau cont demo ERP!

 

Completeaza campurile de mai jos si solicita consultantilor nostri configurarea unui cont demo cu toate functionalitatile de care ai nevoie. Vei avea acces la toate modulele din aplicatie si vei putea testa timp de 45 de zile o aplicatie completa pentru afacerea ta. Eficientizeaza-ti activitatea cu ajutorul aplicatiei de gestiune a afacerii Pluriva. Iata mai jos cateva dintre cele mai importante functionalitati de care te vei bucura pe durata testarii contului DEMO:

Module configurate dupa specificul companiei tale

Rapoarte Business Intelligence

Departament de suport la dispozitia ta pentru orice solicitare pe care o vei avea