Servicii IT

Pluriva este furnizor de Servicii de Externalizare IT.

Serviciile de Externalizare IT Pluriva eficientizeaza modelul de business al clientilor si cresc performanta si profitabilitatea acestora. Companiile cu care colaboram confirma avantajele utilizarii serviciilor de externalizare IT: reducerea costurilor IT, prin organizarea pe criterii de eficienta a proceselor interne, identificarea elementelor ce aduc pierderi financiare si focusul pe activitatea principala a afacerii. Resursele IT sunt importante pentru afacerile dumneavoastra. Asigura suportul pe care se desfasoara activitatea de zi cu zi, ajuta la cresterea profitabilitatii, la dezvoltarea ideilor inovatoare si la cresterea competitivitatii. Pluriva este o companie ce dispune de resurse complexe, expertiza tehnica operationala si manageriala de exceptie in domeniul IT si de solutii si tehnologii de ultima generatie.

Pluriva detine certificarea sistemului de management al securitatii informatiei conform cu standardul international ISO/IEC 27001.

Serviciile de Externalizare IT Pluriva:

  • Administrarea si monitorizarea statiilor de lucru, a serverelor si a retelei IT.
  • Instalarea, administrarea si monitorizarea solutiilor de securitate IT.
  • Consultanta specializata la achizitionarea sau upgrade-ul de echipamente si aplicatii software.
  • Acces la IT Protection Center – Centrul de Suport Pluriva functional 24X7X365.
  • Rezolvarea prompta a oricaror problemele de IT, prin timpul rapid de interventie si printr-o procedura clara de ticketing.
  • Back-up al informatiilor confidentiale si posibilitatea de restore rapid.
  • Mobilitatea angajatilor, care au nevoie sa isi acceseze aplicatiile business, documentele interne, mesajele email si calendarul din afara companiei.
  • Management centralizat al documentelor si sincronizarea informatiilor pe dispozitivele utilizate: laptop, telefon, calculator.

Vi se pare interesant?

Programati o discutie cu un reprezentant Pluriva, pentru a va prezenta modul in care puteti beneficia de serviciile de externalizare IT in compania dvs.