Parteneri

Proiectele noastre de succes se datoreaza si aliantelor strategice construite de Pluriva de-a lungul anilor. Ne-am ales ca parteneri lideri din industria IT, ce furnizeaza tehnologia pe care sunt dezvoltate solutiile noastre. Prin colaborarea cu aceste companii ne acoperim intreg spectrul de competente necesar livrarii de solutii si servicii performante clientilor.

Pentru fiecare nou proiect in parte, cautam alaturi de partenerii nostri modalitatile optime prin care sa oferim cele mai avantajoase si mai productive solutii. Succesul proiectelor noastre depinde si de modul in care colaboram cu partenerii in livrarea solutiilor.

Iata lista partenerilor Pluriva:

Microsoft Partner

MicrosoftParteneriatul dintre Pluriva si Microsoft are o traditie de peste sase ani si acopera o arie larga de competente certificate. Experienta Pluriva in livrarea de solutii business bazate pe tehnologii Microsoft a fost demonstrata in zeci de implementari la companii din Romania din diverse industrii. Dupa lansarea de catre Microsoft a noilor programe de parteneriat, in anul 2010, Pluriva a obtinut deja certificari in domeniile cheie necesare dezvoltarii si livrarii celor mai performante servicii si produse business: furnizor certificat de solutii IT specializate pentru companiile medii, furnizor certificat de servicii pentru aplicatiile Desktop Windows 7, Microsoft Office Professional Plus 2010 si MDOP si furnizor de solutii hardware optimizate pentru platformele Microsoft.

In strategia globala Microsoft de a defini viitorul industriei IT, de a genera job-uri in acest domeniu si de a aduce dezvoltare economica, partenerii de business detin un rol cheie.

Cisco Select Certified Partner

??????????????????????Pluriva este partener Cisco Select Certified din anul 2008. Pentru a dobandi acest statut, Pluriva a trebuit sa indeplineasca standardele riguroase impuse de Cisco partenerilor in livrarea de solutii si servicii integrate de retea: routing, switching, comunicatii unificate si wireless. Cisco verifica permanent gradul de satisfactie a clientilor cu privire la performanta produselor sale si la calitatea serviciilor prestate de parteneri, folosind aceste studii pentru a dezvolta noi solutii dedicate cerintelor de business ale clientilor. Prin acest parteneriat, Pluriva si-a dezvoltat portofoliul de solutii standard si integrate de retelistica, oferind in acelasi timp servicii certificate de implementare si support. Cisco este lider mondial in comunicatii pe Internet, avand ca obiectiv principal imbunatatirea productivitatii prin transformarea modului de conectare, de comunicare si de colaborare interpersonala si de business. Compania Cisco este prezenta pe piata din Romania din anul 1998.

Kaspersky Authorized Reseller

partener-kaspersky-123Pluriva este partener Kaspersky Lab in Romania. Prin acest acord strategic, portofoliul de Servicii IT Business Pluriva este completat de solutiile de securitate bazate pe aplicatiile anti-virus Kaspersky, lider mondial in domeniu. Statutul de Authorized Reseller Kaspersky Lab in Romania ii permite companiei Pluriva sa comercializeze, sa implementeze si sa administreze solutiile anti-virus ale furnizorului. Prin acest acord Pluriva vizeaza acoperirea segmentului de business, caruia ii ofera solutia completa de securitate pentru: statiile de lucru, laptop-uri, smartphone, servere de fisiere si email si acces la Internet. Kaspersky Lab este cel mai mare producator de solutii de securitate informatica din Europa si locul patru la nivel mondial. Compania ofera unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejeaza utilizatorul de virusi, spyware, crimeware, hackeri, phishing si spam. Tehnologia dezvoltata de Kaspersky este utilizata la nivel mondial in produsele si serviciile furnizorilor de top ai solutiilor de securitate de pe piata IT.

ESET: NOD32 si Smart Security

esset-123Pluriva comercializeaza solutiile de securitate ESET: NOD32 si Smart Security. In structura de servicii de externalizare IT livrate utilizatorilor, Pluriva acorda o importanta strategica solutiilor de securitate dezvoltate pentru mediul de business, astfel ca portofoliul de clienti beneficiaza de cea mai noua tehnologie in detectia amenintarilor si de protejare a informatiilor importante din organizatie. ESET Smart Security 4 Business Edition este o solutie dedicata companiilor cu minimum cinci statii de lucru, ce include o consola de management, precum si programe antivirus, antispyware, firewall si antispam. ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition include consola de management si o solutie antivirus si antispyware. Portofoliul ESET este completat si cu o solutie antivirus pentru servere de email, pentru servere de fisiere si o solutie gateway. Utilizatorii dispozitivelor mobile beneficiaza de o solutie antivirus pentru smartphone-uri. ESET, furnizorul mondial de solutii de securitate pentru mediul de business si pentru utilizatori individuali, este o companie infiintata in anul 1992, avand peste 100 de milioane de utilizatori la nivel global.

Dell Registered Partner

dell 123Prin parteneriatul cu Dell, Pluriva beneficiaza de resursele necesare pentru a le oferi clientilor produse si servicii performante, bazate pe tehnologiile Dell. Programul Direct PartnerDirect ii permite Pluriva sa acceseze sesiuni de instruire, informatii, angajamente si asistenta dedicate. Pentru a deveni partener Dell, Pluriva a trebuit sa indeplineasca toate conditiile impuse Partenerilor Certificati.

Dell este una din cele mai mari companii de IT din lume, fiind infiintata in anul 1984 de catre Michael Dell. Sediul central Dell se afla in Texas, Statele Unite ale Americii. In dezvoltarea, productia si comercializarea echipamentelor IT, Dell se concentreaza pe intelegerea nevoilor si dorintelor clientilor si pe furnizarea de tehnologii eficiente, care sa genereze valoare pe termen lung. Scopul Dell este sa isi ajute clientii sa depaseasca obstacolele, sa isi puna in practica ideile si sa isi indeplineasca planurile. Solutiile Dell se adreseaza atat marilor corporatii, institutiilor publice, dar si companiilor mici si mijlocii si clientilor individuali. Dell are in prezent peste 100.000 de angajati in intreaga lume si 60 de centre de suport pentru clienti. In mai multe studii referitoare la satisfactia clientilor IT cu privire la serviciile de suport telefonic si on-site, Dell ocupa locul 1.

Partener Ymens

YmensDivizia de cloud TeamNet a fost inființata in luna iunie 2010 din inițiativa unuia dintre cei mai de succes antreprenori romani din sectorul IT. In 2012, in urma unei campanii susținute de rebranding, Ymens s-a afirmat puternic pe piața serviciilor de cloud datorita tehnologiei de ultima generație existente la baza platformei sale și a soluțiilor eficiente oferite clienților, perfect adaptate nevoilor de performanța economica ale acestora.

In prezent, Ymens are parteneriate deschise in Europa Centrala si de Est si peste 10.000 de utilizatori de soluții in platforma Ymens care au ales un nou nivel de excelenta – maximul de competitivitate si de reusita pe care merita sa il detina in piata. Prin cei peste 100 de profesionisti din domeniul IT si sedii in Bucuresti, Iasi si Timisoara, ajutam orice afacere, oricand si oriunde in tara, sa devina o poveste de succes.

Ymens a fost infiintata in anul 2010 ca divizie a companiei TeamNet in urma unei investitii de peste un milion de euro. In numai doi ani de existenta, Ymens s-a dezvoltat rapid multumita efortului unei echipe de specialisti dedicati trup si suflet performantei in afaceri.

Partener IBM

IBMPluriva este cel mai important partener IBM Rational din Romania pentru serviciile de Quality Assurance. Compania IBM este unul dintre cei mai mari furnizori IT din lume, inregistrand mai multe brevete decat oricare alta companie pentru inventiile sale tehnologice. Ca lider IT, solutiile si serviciile IBM patrund in toate domeniile: servicii financiare, sanatate, guvern, automobile, telecomunicatii, educatie. Diversitatea si aria larga de acoperire a portofoliului – hardware, software, servicii, cercetare, finantare si tehnologie – diferentiaza in mod unic IBM de celelalte companii din industria IT. IBM Romania a fost infiintata in noiembrie 1995.

Pluriva este partener IBM din anul 2009.