Functionalitati eLearning

Pluriva eLearning este o solutie online, cu ajutorul careia creati, publicati si distribuiti online propriile cursuri sau lectii. Accesati rapoarte complete despre numarul de citiri ale lectiilor si despre activitatea depusa de cursanti. Administrati teste de verificare a cunostintelor sau chestionare de opinie.

Cursurile de eLearning sunt create si modificare cu ajutorul unui editor de tip HTML inclus in solutie, usor de utilizat si de catre persoane fara experienta in IT. Utilizatorii beneficiaza de libertatea de a-si crea cursuri si teste asa cum doresc, folosind texte, imagini, filme sau prezentari incluse. Rapoartele privind citirile cursului si raspunsurile la intrebari pot fi accesate fie direct in sistemul eLearning, fie trimise automat prin email celor in masura sa le primeasca.

Cursuri, Testare & Administrare de chestionare

Categorii de cursuri. Pentru organizarea platformei, definiti Categorii de cursuri de eLearning, stabilind cui se adreseaza cursurile (ex: clienti, angajati, parteneri etc.).
Cursuri. La introducerea unui curs nou, veti completa: denumirea cursului, perioada de valabilitate si modul de accesare a informatiei.
Lectii. Orice curs de eLearning publicat trebuie sa aiba minimum o pagina (o lectie) de informatii. Editorul HTML va permite sa introduceti informatii de tip text, fotografii, video sau prezentari.
Validarea cursurilor inainte de publicare. Optiunea de Validare a unui curs are rolul de a introduce o confirmare suplimentara pentru publicarea unui curs, din partea unei persoane care are acest drept.
Teste pentru cititori. Platforma Pluriva eLearning permite realizarea de teste si apoi administrarea lor catre cititorii cursurilor, in cazul in care se doreste acest lucru.
Intrebari. Orice test de eLearning publicat trebuie sa aiba minimum o intrebare.
Raspunsuri la intrebari. Orice intrebare a unui test sau chestionar publicat trebuie sa aiba minimum un raspuns posibil, pe care sa il bifeze cel care raspunde.
Chestionare. Platforma Pluriva eLearning permite realizarea de chestionare si apoi administrarea lor catre cititorii cursurilor. In cazul chestionarelor, nu exista raspunsuri „corecte” sau „gresite” la intrebari.

Acces controlat

Accesul la teste sau chestionare. Accesul cititorilor in zona de sustinere a unui test sau a unui chestionar se realizeaza din cadrul paginilor cursului. In implementari standard, fluxul de testare Pluriva eLearning se bazeaza urmareste pasii: un cititor parcurge materialul de invatare, prin accesarea cursului/ manualului/ tutorialului. In momentul in care a citit anumite pagini (lectii) din acest curs, el are dreptul de a sustine testul sau de a completa chestionarul.
Rapoarte despre accesarile si citirile cursurilor. Folosind Pluriva eLearning puteti verifica in orice moment, in timp real, numarul de citiri ale cursurilor. Informatiile sunt detaliate pe categorii de cursuri, pe cursuri, pe lectii si pe utilizatori. Rapoartele Pluriva arata numarul de citiri, dar si numarul de secunde petrecute de utilizatori in lectii sau cursuri.

Rapoarte

Rapoarte despre despre raspunsurile la intrebari.Folosind Pluriva eLearning puteti verifica in orice moment, in timp real, raspunsurile utilizatorilor la teste sau la chestionare.
Drepturi si roluri. Securitatea si confidențialitatea informatiilor publicate in platforma Pluriva eLearning sunt asigurate prin drepturile acordate utilizatorilor in funcție de rolurile lor in companie. Stabilirea numelor de utilizatori si a parolelor in sistem se realizeaza rapid, din meniul platformei.
Acces online. Folosind o conexiune la Internet si un calculator sau alt dispozitiv, informatia publicata in cursuri si lectii poate fi parcursa online oricand. Acest lucru ofera mobilitate si flexibilitate cititorilor, care pot citi cursurile atunci cand doresc, in ritmul propriu.

Tehnologii utilizate

Solutia de cursuri online, teste si administrare chestionare Pluriva eLearning este dezvoltata in tehnologie .NET bazata pe web.

Vi se pare interesant?
Descoperiti beneficiile in utilizarea solutiei Pluriva eLearning. Click aici.